ПРВА ДАМА МУФТИЈИНОГ ХАРЕМА – Шешељ најближа сарадница Зукорлића!

СНП “Наши” у више наврата раскринкали су тајну везу Војислава Шешеља и муфтије Муамера Зукорлића.

Сарадња између ХУРЕМ И МУФТИЈЕ имала је разне фазе, од одбране нелегалне зграде муфтијиног факултета  у Новом Пазару, напада на муфтијине политичке противнике, па све до монтираних политичких сукоба.

Сада се на  тапету нашла нова акција, а која се тиче подизања тензија у Рашкој области, или како муфтија воли да каже у “Санџаку”. Војислав Шешељ – Хурем добио је 200 000 евра да ватреним изјавама потпирује сукобе како би муфтија Зукорлић поново у јавности подигао причу о неопходности “аутономије Санџака”.

Од овакве политичке проституције Војислав Шешељ – Хурем живи већ деценијама, а једино што је мењао то је харем у којем се налази и за ког “муфтију” ради.

Политичка проститутка која не бира начин и средства како ће узети још новца. За последице никад није бранио, а добро је позната пословица “где је Шешељ бранио Србе ту Срба више нема”.

СНП “Наши” позивају грађане да не наседају на лажи ХУРЕМ ШЕШЕЉА политичке проститутке муфтије Зукорлића.

Време је да ова анимир дама коначно буде избрисана из јавног живота и заврши у неком борделу истрошених конкубина. Наравно у загрљају са својим вољеним муфтијом.

Информативна служба

СНП “Наши”