ПРОТЕСТ ДЕЛОВА ВОЈСКЕ – Зашто никада нисте протестовали због Косова, Нато, или Хага?

Снп “Наши” данашњи протест појединих припадника Војске Србије сматра невиђеном бруком и срамотом и угрожавањем сигурности државе, због које одговорни морају да сносе последице.

protest-foto-printskrin-1480245963-1044695

Оправдање појединих припадника ВС за излазак  на улице  због “МАЛИХ ПЛАТА” је више него срамотан чин, јер од 5. октобра 2000.  никада се нису сетили да кажу НЕ, када су по налогу ЦИА смењиване њихове колеге учесници рата, или када су високи официри слати у Хаг.

Постављамо питање  да ли су икада припадници ВС који су данас изашли на улицу одбили сарадњу са НАТО, и да ли су икада изашли у јавност и рекли реч о повратку Косова и Метохије, а сада по први пут у историји Србије излазе на улице јер су им “мале плате”.

Оно што је још страшније и што изазива сумњу у читав протест је и појављивање одређених про-америчких политичких структура на њему, чиме се јасно шаље порука да се део Војске Србије отворено сврстао уз НАТО и ЦИА политичаре.

Постављамо  питање организаторима протеста, зашто су дозволили да им се таква лица појављују на скупу и зашто је било неопходно присуство про-америчких политичких структура на њему, ако су на протест изашли само због својих “плата”?

Снп “Наши” вам поручује да логан који сте носили на протесту “УВЕК УЗ СВОЈ НАРОД” очигледно не одговара истини, и више би одговарало да се на њему налазило “УВЕК УЗ ЦИА”, јер је више него очигледно ко стоји иза читаве организације.

Информативна служба

Снп “Наши”