Председник СНП “Наши” Иван Ивановић – Срби извуците се из канџи Милорада Додика!

Председник СНП “Наши” упутио је отворено писмо Србима у Републици Српској пре опште изборе.

Драга браћо,

као председник СНП “Наши” који су једна од најстаријих патриотских организација  у Србији позивам Вас да на општим изборима откажете било какву послушност Милораду Додику, који свесно и без икакве одговорности позива на издају Косова и Метохије, али и који Републику Српску већ годинама уништава у сваком сегменту и не гласате за њега и његов СНСД.

Милорад Додик је политикант који се крије иза патриотизма и  тиме вешто манипулише од прилике до прилике.

Он је обичан ратни профитер и манипулант који се од бављења политиком екстремно обогатио, док је народ све јаднији и сиромашнији.

Милорад Додик је дао себи за право да буде господар живота који се пита чак и ко може да ради у Републици Српској  и отворено запретио отказима Србима који не гласају за њега.

Оно што је најстрашније, Милорад Додик је дао себи за право да црта границе Косова и прекраја оно за  шта су крвариле генерације и генерације Срба.

Нема Србина на свету којем није стало до Косова, без обзира где се он налазио и живео. Да ли је то Републике Српска, Шумадија или Војводина.

Милорад Додик је тим чином доказао да нема ништа са српском историјом и традицијом и да је реч о једном одроду који гледа само свој лични интерес и како да опстане на  власти.

Њега не руше стране силе, агентуре и ко зна ко већ, јер је он њихов део и он спроводи њихове науме попут овог о предаји Косова.

Зато позивам све честите Србе да не гласају више за Милорада Додика, време је  да се српски народ у Републици Српској истргне из његових канџи и избори за своју слободу и боље сутра.

КАКО РАДИЛИ, ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!

Иван Ивановић

Председник СНП “Наши”