Позивамо новинаре листа ДАНАС да стрељају Ивана Ивановића

СНП “Наши” позива новинаре листа ДАНАС да у својој редакцији стрељају Ивана Ивановића председника организације и коначно изврше оно чему су се надали да ће спровести држава.

Већ по ко зна који пут понавља се да Данас објављује текстове у којима се председник СНП “Наши” најбруталније напада и етикетира и да се могу чути сви који говоре о њему и списку “србомрзаца” који је направио, али наравно осим њега самог.

То се догодило и у данашњем тексту новинара Ј. Диковића у којем Веран Матић позива да “Елите кажу да етикетирање није прихватљиво”, а он је први који је китио Ивана Ивановића разним етикетама попут “фашиста, нациста, ултра десничар”.

Постављамо питање новинарима листа Данас зашто никада до сад Иван Ивановић није позван нити је икад направљен озбиљан интервју са њим на ову тему.

Данас се увек до сада понашао апсолутно пристрасно, непрофесионално и кроз сваку реченицу се може видети једноумље и покушај да се Ивану Ивановићу забрани слобода говора.

Ако је Виши суд у Београду, а затим и Апелациони суд донео исту ослобађајућу пресуду, да ли то значи да та одлука не важи за лист Данас и да Иван Ивановић и поред тога што је претрпео терор од стране државе мора и даље да буде мета вашег листа?

Ако сте правили ауторски текст на тему пресуде Ивану Ивановићу зашто га нисте позвали да и он да изјаву, или одрадили са њим интервју поводом читавог процеса који је месецима заокупљао српску јавност.

Одговор је јасан.

Лист Данас не интересује истина.

Можда би било најбоље да Иван Ивановић дође у редакцију листа Данас где ће га сачекати новинари и Веран Матић, а затим стрељати, како би се спровела “правда” коју сте жељно ишчекивали у вашим новинама.

Насловна страна да је “фашиста мртав” сигурно ће умирити “круг двојке”, ваш лист и Верана Матића.

Информативна служба
СНП “Наши”