ПОЗИВАМО ИРИНЕЈА БУЛОВИЋА ДА ПРЕСТАНЕ СА ПОДРЖАВАЊЕМ ИЗДАЈЕ КОСОВА!

СНП “Наши” позива епископа бачког Иринеја Буловића да моментално престане са даљим активностима подржавања издајничке политике Александра Вучића.

Епископ бачки Иринеј Буловић већ дужи период из њему познатих разлога ( у јавности се говори да му је Александар Вучић обећао место будућег Патријарха) подржава Александра Вучића и даје му легитимитет у издаји Косова и Метохије.

Најновији скандал тиче се одлуке да Орден Светог Саве Првог и Орден Светог Саве Другог реда треба да добију Александар Вучић и његов саветник Никола Селаковић.

СНП “Наши” постављају питање Патријарху Иринеју и  владики бачком Иринеју за шта поменути двојац добија ордење?

Да ли их то појединци из СПЦ награђују за најављену издају Косова и Метохије, одржавање геј параде, пљачку народа или нешто друго?

Патријарх Иринеј и владика бачки Иринеј дали су себи за право да се ставе  изнад српског народа и да зарад личних интереса дају подршку једном ненародном режиму који доводи у питање опстанак нашег народа и државе.

СНП “Наши” позивају Патријарха Иринеја и владике бачког Иринеја да престану са даљим компромитовањем и подржавањем осведоченог издајника Александра Вучића и његове криминалне камариле.

У супротном,  сами себе ће сврстати у ред пријатеља Хашима Тачија, Рамуша Харадинаја и сличних сарадника Александра Вучића.

Надамо се да ускоро орден неће добити Тачи и Харадинај.

Информативна служба

СНП “Наши”