Позивамо ДЕСНИЦУ у читавој Европи и Америци на протесте против Владе Србије!

СНП “Наши” обраћа се десним политичким партијама и покретима у читавој Европи и САД да помогну Србији у очувању Косова и Метохије у саставу Србије.

Поштована браћо и саборци,

СНП “Наши” обраћа Вам се поводом најављене издаје српске јужне покрајине Косова и Метохије од стране  Владе Србије која отворено ради за интересе глобалистичких сила и елита против којих се и ви борите.

Као што смо вам и раније слали у дописима председник Србије Александар Вучић доведен је на власт од стране  агентура да би признао независност Косова, најпре је потписао сраман “бриселски споразум” кроз који је укинуо српске институције на Косову, а сада се приближио и моменат када треба да призна и коначну независност и да овој лажној држави столицу у УН.

Свакога дана у српским либералним медијима, али и онима који су под контролом режима Александра Вучића најављује се да је дошло време за коначно решавање статуса Косова, односно за признавање независности терористичке лажне државе “Косово”.

Ваша борба за Косово у Србији је пропраћена једино преко родољубивих медија, док државни мејнстрим медији прећуткују да било ко у Европи и САД ради за српске интересе.

Зато Вас сада молимо као пријатеље и саборце у борби против мундијализма, али и као дугогодишње сараднике на очувању суверенитета и интегритета Србије који сте организовали на стотине протеста, трибина, хуманитарних акција,  да нам помогнете и извршите протестима притисак на Владу Србије у вашим земљама како не би дошло до ове срамне издаје.

Потребна нам је помоћ читаве слободне Европе и Америке како би одбранили део наше територије од насртаја глобалистичких сила.

СНП “Наши” захваљује Вам се у име грађана читаве Србије на подршци коју годинама добијамо од вас и надамо се да ће ускоро доћи време када ће победити ЕВРОПА НАРОДА!

Братски поздрав из Србије!

Председник СНП “Наши”

Иван Ивановић

Допис је послат на тридесет адреса политичких партија и покрета у читавој Европи и САД