Покајање Геј активисте Аздејковића је лажно – мора да одговара

Увреде на рачун СПЦ

СНП НАШИ који је протеклих дана представио писање геј активисте Предрага Аздејковића у којем позива на рушење верских објеката резултирало је тиме, да је Аздејковић изнео јавно извињење, објашњавајући да је на насиље позвао у “налету беса и фрустрација“јер му се прети смрћу и насиљем.

Ова тактика најпознатијег геј активисте да себе представи као жртву је само обмана јавности, јер он већ низ година, кроз своје текстове и различите фотомонтаже, изазива верску мржњу и позива на насиље над верницима, и на себе навлачи гнев јавности.

Протеклих дана је чак извређао и Ника Вујичића, човека који је тежак инвалид, и нема удове, позвавши га да га анално задовољава.

СНП НАШИ, “покајање“ Аздејковића сматра само покушајем да представљањем себе као жртве умири гнев јавности, док и даље на његовом фејсбук профилу стоје његове бласфемичне фотомонтаже, попут иконе “Тајне вечере“ , на којој на столу за којим једу Господ и апостоли стоји полу го геј мушкарац, као и многе друге.

Криминално деловање геј активиста који отворено изазивају верску мржњу и позивају на обрачун са верницима, је апсолутно против уставно и против законито, и држава је дужна да заштити грађане од оваквих излива нетолеранције, без обзира од кога долазе.

Информативна служба СНП НАШИ

Једна од слика на Аздејковићевом профилу: