Поднећемо кривичну пријаву против Кокана Младеновића због ширења мржње према Србији!

СНП “Наши” обавештава јавност да ће поднети кривичну пријаву против редитеља Кокана Младеновића,, а због ширења националне, расне и верске мржње и нетрпељивости, а против српског народа,  које је изрекао  на  ТВ N1 .

Издвојићемо само неке: да су Срби радили монструозне ствари деведесетих година  и да морамо да се суочимо се “сопственим злом” шта  смо радили у Вуковару, Сребреници, Косову, као и да је њега срамота што нисмо искористили пресуде у Хагу „да покажемо своје нормално лице“ .

Такође за Кокана Младеновића  Патријарх Иринеј  није “Светост” јер је дао “срамотну изјаву” да је пресуда Ратку Младићу “ђавоља работа”   и да смо ми сами направили од “Хашког трибунала баук против Срба” и да је  страшно ићи центром Београда и видети како се продају мајице Караџића и Младића.

Кокан Младеновић је Србију упоредио са послератном Немачком, али са разликом да у Србији није извршена “денацификација” чиме је српски народ отворено назвао нацистима.

СНП “Наши” поднеће кривичну пријаву против Кокана Младеновића који ће на суду морати да изнесе своје наводе и докаже да су Срби нацисти, убице и ратни злочинци.

Он ће бити пример за све остале који већ годинама у назад шире мржњу против сопственог народа, а да за то никада нису одговарали пред правосудним органима.

Информативна служба