Питање за Братислава Гашића директора БИА ?

0
335

 

Братислав Гашић – директор БИА

 

ПИТАЊЕ

Поштовани,

обраћам Вам се испред Конзервативног покрета НАШИ, а поводом напада на председника покрета Ивана Ивановића и активисте наше огранизације на прослави Дана државности у Орашцу.

У организацији Милоша Срећковића члана Српске напредне странке које сте и ви члан, више лица извршило је линч који се слободно може подвести под покушај убиства.

Иван Ивановић претрпео је више удараца, док су остали активисти такође били ударани, пљувани и вређани.

Док је трајао напад на Ивана Ивановића и активисте КПН полиција и БИА нису реаговале и поред тога што смо били њима окружени.

Постављамо вам питање ко је из БИА био у координацији са Милошем Срећковићем и да ли сте знали да се спрема напад и линч људи из нашег покрета?

Више лице давало је сигнале да се Ивановић прати и да се на крају изврши и напад на њега.

Како је могуће да БИА учествује у организацији напада на грађане који су дошли да искажу свој став о лошем раду Владе Србије и да ли је идући корак агенције које сте на челу и покушај убиства председника Ивана Ивановића?

Ако нисте знали да БИА учествује у организацији овог догађаја дужни сте да поднесете оставку, а да лица која су умешана у организацију напада са Милошем Срећковићем буду драконски кажњена или можда ипак убијете некога од нас како би заштитили Александра Вучића да остане још неку годину на власти?

Конзервативни покрет НАШИ