ПИТАЊА ЗА ЂОКУ КРИВОКАПИЋА – ДИПОС

0
357

СНП „Наши“ поставља следећа питања  Ђоку Кривокапићу директору  ДИПОС-а 

– Да ли је истина да сте били телехранитељ Андрије Драшковића и да вам је то цела радна  биографија?
– Да ли је истина  да сте купили диплому 2012.г у својој  45. години и то на Унион факултету пре 5година, а да сте следећег дана  имановани на место ген. дир ДИПОС-а уз помоћ кума Александра Вућића?
– Да ли је истина да је Буџетска инспекција Републике Србије дала РЕШЊЕ да сте правоснажно оштетили буџет РС за 180.000.000 динара и да та средства морате да вратите?
– Да ли је истина да сте од Дипоса направили луксузан клуб у који понекад свраћате и у њему примате људе који се везују за криминалне активности?
– Да ли је истина да сте људима из криминалних структура за које се чак везују и убиства из бивше СФРЈ издавали куће Дипоса и да вам многи до данас нису плаћали, а ви то вешто прикривате и склањате документацију?  Ко све од њих дугује Дипосу за закуп, а да нисте наплатили?

– Да ли је истина да већ месецима уназад потписујете неовлашћено документа у Дипосу иако немате ресење да сте в.д. или било какво овлашћење? Да ли знате да је то  кривично дело!
– Да ли је истина да без и једног папира и дозволе градите у Дипломатској колонији бр.3 нову зграду уз Дипосову?
– Да ли је истина да сте купили и баслосновно реновирали кућу у ул. Палачкова бр. 4 за 3 милиона еура у коју сте се уселили и где зивите пре 2 године, на име једне женске особе?
– Да ли је истина и да сте на име Вучковић Мицислав у Будви купили нови стан за  милион еура средином прошле године? Одакле вам толики новац?
– Да ли је истина да код вас у фирму долазе само људи са криминалним досијеима,  И Тешић, са којим имате многе пословне комбинације?

Нпр. Зграда у Александра Стамболског која је продата за 4, 5 мил еура истом?

Градња огромне стамбене зграде у Маглајској 19?

СНП „Наши“ моли господина Ђоку Кривокапића директора ДИПОС-а да нам што пре одговори на постављена питања.

Информативна служба

СНП „Наши“