Писмо мами Александра Вучића

0
336

Поштована госпођа мама,

извињавам се што Вам се обраћам на овакав начин, али пошто сам и сам син једне маме сматрам да ће те ме Ви најбоље разумети.

Не бих желео да  испаднем тужибаба, али ово Вам просто морам рећи.

Као што претпостављате реч је о Вашем сину Александру.

Као мама, ви наравно свог сина волите највише на свету и он је за вас најбољи. И то је сасвим нормално. Међутим проблем је у томе што је он најбољи само за Вас и одавно је пао под категорију „то може само мајка да воли“.

А што је  то  тако?

Од доласка на власт Ваш син се тотално променио. На горе. И сами знате да је увек имао бујну машту и да је увек волео  много да лаже, али то  није био никакав проблем. Чак је  свима био симаптичан. Сећате ли се када је имао само седам година и када се укакио у гаће на летовању, а за то је оптужио бата Андреја да му је он украо бермуде и да се у њих укакио.

То је било толико симпатично да сте се и Ви и породица Петровића који су били са Вама на мору смејали због тога  читаво летовање.

Међутим, много година након летовања лажи Александра више нису ни мало симпатичне, а још мање смешне. Он више не каки у бермуде, већ каки по свима нама. Његове лажи уништавају све око себе. Укључујући и народ и државу.

Мали Алек лаже око свега и свачега. И када треба и када не. У народу се шапуће да када Александар говори треба га добро саслушати, а затим све што је рекао треба схватити сасвим супротно да би се дошло до истине.

Сећате  ли се само драга госпођо мама када сте гостовали заједно на телевизији Хепи код Миломира Марића када вас је исправљао колико је био тежак када је био рођен и када Вам је рекао да он то зна боље од Вас. Е тако је са Александром сваки дан.

Он све „зна“ најбоље. Како се води држава, како треба да  изгледају медији, како најбоље направити пасуљ, како најбоље прднути после пасуља, како се игра фудбал, како се лети у космос… Напросто, Ваш син Александар све зна најбоље…

Али, једну ствар ипак не зна најбоље, а  то  је шта значи бити нормалан човек. Шта је узрок томе, одговор највероватније лежи у његовом  раном детињству и комплексима које је тада навукао.

Поштована госпођо Мама  морам Вам рећи и да то што Александар лаже је засигурно његов најмањи грех.

Ваш син се изгледа бави и криминалом. Окружен је мафијом и сумњивим лицима. Говори се да је умешан у разне нелегалне послове и да је преко њих постао један од најбогатијих људи на Балкану.

Сем што лаже и краде, Ваш син се и бије. Где год се одржавају локални избори Ваш син шаље своје другаре у црним џиповима који премлаћују и уцењују своје политичке неистомишљенике. То такође није лепо и пристојно и знам да га нисте ни томе учили.

Свака честита породица у Србији своју децу учи патриотизму. И Ви сте то добро одрадили. Александар је био велики патриота, али на несрећу као што и сами видите сада се тотално променио.

Због доласка на власт издао је Косово и Метохију, сарађује са страним службама, потписује споразуме са НАТО, предаје српску земљу Арапима и за собом оставља пустош и пропаст.

Чак је почео да се одриче своје православне вере и да се окреће протестантизму.

Драга госпођо мама, извињавам се што сам Вам се обратио на овакав начин и знам да Вам није мило што чујете овако болну истину о Вашем Александру, али верујте да сте Ви једини који му може стати на путу у пропаст у коју безглаво срља.

Зарад Ваше породичне среће и части, зарад наше отаџбине Србије, молим Вас да вашег сина убедите да поднесе оставку са места председника и спасе нашу намучену и напаћену Србију.

Унапред захвалан

Иван Ивановић – председник СНП „Наши“

П.С.

Александар је  тотално покварио и Вашег млађег сина Андреја, али о томе неки други пут.