Патриотски блок под контролом ЦИА

СНП НАШИ пре пар дана објавио је каква се завера кува у обавештајним центрима и да је будући пројекат запада формирање “лажног патриотског блока“.

cia

Вапај Срба за уједињењем патриотске опозиције, требала би да уреди подметнута особа од стране ЦИА, и то је како смо најавили новоизабрани лидер ДСС, Санда Рашковић Ивић.

Уз помоћ обавештајних структура, које су одрадиле брзо отварање медија и пре него што је изабрана на поменуту функцију и уз финансијску инекцију, Рашковићева са већ намеће као лидер и говори о “патриотском блоку“, али без “љуте деснице“, алудирајући на СНП НАШИ који су први објавили шта се спрема.

И као што смо најавили њену победу, сада најављујемо и покушај формирања лажне опозиције, која ће усисати незадовољство грађана које ће бити ускоро све веће.

Како СНП НАШИ сазнаје, Рашковићева је већ имала састанке са људима који су блиски председнику Србије и који наводно желе да ослабе утицај премијера, што је наравно лаж и прича за децу са којом ће покушати да увлаче патриоте у ЦИА патриотски блок.

Никакв раскол у СНС не постоји, и то је само још једна од игара како би у њу увукли оне који не виде даље од носа, и које интересује само лична промоција, а не истинске промене.

СНП НАШИ позива све патриоте да не наседају на излизане приче и фразе. Покажите да смо паметнији од оних који желе да нам кроје судбину, а прави патриотски блок, треба да воде и праве патриоте, а не истрошени петооктобарски политичари.

Информативна служба

СНП НАШИ