Oтворено писмо Владимиру Путину

Поштовани Премијеру,

Наша дужност и обавеза је да Вас пред ваш долазак у Србију испред Српског народног покрета НАШИ 1389 обавестимо о нечему што наравно и сами већ знате.

Политички режим председника Србије Бориса Тадића је отворено анти-српски и анти-руски, и ми верујемо да сте упознати са тим.

Он је носилац веома јаке кампање и идеје Србије у НАТО. Ми верујемо да сте информисани о Тадићевим говорима у којима велича НАТО, док његови коалициони партнери из Српског покрета обнове, промовишу НАТО знак на застави своје странке, такође у наредних пар недеља у Србији ће бити одржан један од највећих НАТО конгреса у овом делу Европе, и то оних чланица које су одговорне за бомбардовања Србије 1999. године. Ниједна одлука у Србији не може се донети без дозволе амбасадора САД и Србија се у овом тренутку налази у тихој окупацији.

Тадић је отворено проамерички политичар чија се идеологија заснива на антихришћанској идеологији новог светског поретка, народ се непрекидно лаже преко Тадићевих медија, и затрпава празним причама, лажима и илузијама о економском рају који Србе чека у ЕУ и НАТО. У овом тренутку српски народ се налази пред економским сломом, гладан, опљачкан и измучен од стране Тадићеве власти.

На све могуће начине власт коју чини Демократска странка и странке око ње покушавају да осујете економску сарадњу Србије и Русије, и забране малим произвођачима да своје производе пласирају у Руској Федерацији, велики број појединаца који се залажу за сарадњу са Руском Федерацијом и који су то јавно говорили били су ухапшени и мучени по затворима Бориса Тадића, и о томе читава јавност у Србији ћути.

Међутим, огроман број грађана Вас доживљава као заштиника нашег малог и измученог народа који се у сваком погледу налази пред сломом, и зато Вас у име нашег покрета и у име свих грађана Србије молимо да нам помогнете како би Српски народ опстао.

Помозите нам да се ослободимо ропских ланаца у које нас везује дикторски режим Бориса Тадића и његових сарадника!

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ 1389