ОТВОРЕНО ПИСМО РУСКОЈ АМБАСАДИ: Путин да одлучи кога подржава, српски народ или терористе и прогонитеље Цркве!

0
117

Српски народни покрет Наши обраћа се Његовој Екселенцији Александру Васиљевичу Чепурину, а поводом односа председника Руске Федерације Владимира Путина према српском народу и питању Косова, а које је кулминирало фотографисањем са шиптарским терористом Хашимом Тачијем у Паризу.

СНП Наши потез председника Владимира Путина сматрају изузетно непромишљеним јер се фактор одбране Русије налази управо на Косову и Метохији, и то не само данас, већ вековима уназад и да Путиново давање легитимитета Хашиму Тачију, терористи, масовном убици и нарко-босу , само по себи је понижавајуће за Русију као моћну велесилу која је стуб истине и правде у свету.

Српском народу се већ дужи период од стране председника Путина шаље једна веома лоша и тешка порука која додатно отежава укупну политичку борбу за Космет већ претерано страдалог српског народа и даје ветар у крила политици Александра Вучића,  који у Србији, својом медијско-бирократском апаратуром води отворени рат против СПЦ , црквених великодостојника, али и свих оних родољуба који су против његове намере да спроведе издају Косова и Метохије.

СНП Наши подсећају председника Владимира Путина да је Александар Вучић доведен на власт од стране западних агентура и да није изабран на демократски начин, већ бруталном крађом избора, застрашивањем грађана и медијском манипулацијом. Александар Вучић је заговорник и заробљеник ЕУ квази-политике и његови сарадници и он лично своје право лице су оголили управо својим бесрамним и болесним нападима на српску Цркву у протеклих пар месеци.

Бројне патриотске организације у Србији, укључујући и СНП Наши већ  годинама дају безусловну подршку председнику Путину, док са његове стране можемо видети политичке калкулације и подршку политичким опцијама у Србији које су отворено против српског народа.

Сматрамо да председник Путин мора да се одлучи да ли ће и даље подржавати и давати легитимитет Александру Вучићу западној марионети, или ће коначно подржати српски народ и почети на прави начин да штити његове интересе.

За почетак биће довољно да Александар Вучић буде приказан у правом светлу као западни агент и уништитељ српског народа.

Информативна служба

СНП Наши