ОТВОРЕНО ПИСМО ПАТРИЈАРХУ – Ваша Светости, да ли сте уцењени или сте издајник?

Његовој Светости Архиепископу пећком, Митрополиту београдско-карловачком и Патријарху српском господину Иринеју

 

Ваша Светости,

обраћам Вам се испред Српског народног покрета “Наши” који је једна од најстаријих патриотских организација у Србији, а након низа Ваших скандалозних изјава.

Питамо Вас, одакле Вам храбрости и смелости да Александра Вучића назовете “јунаком” који се бори за Косово?

Који јунаци су у српској историји издавали своју територију и свој народ?

Да ли сте упознати да је тај “јунак” потписао Бриселски споразум који је  био увод у издају која се спрема?

Да ли сте упознати да је Александар Вучић против Срба са Косова и Метохије који су се противили споразуму, слао људе из света криминала да им прете, да их пребијају, уцењују…

Да ли сте упознати да су припадници српских служби безбедности учествовали у малтретирању Срба са Косова и Метохије који су јасно и гласно говорили да је то издаја српских националних интереса?

Да ли сте упознати да су после потписивања споразума укинуте парлелне српске институције на КиМ, а да је лажној држави “Косово” дозвољено да улази у бројне међународне институције?

Да ли сте упознати да Срби на Косову и Метохији више страхују од Вучићевих криминалаца него од Албанаца?

Да ли сте питали Алекасндра Вучића ко је убио Оливера Ивановића и да ли су то исти људи који прете и осталим Србима који су против његове политике?

Да ли сте свесни да Ваша срамна политика коју водите према Косову и Метохији из дана у дан изазива све веће неповерење према СПЦ?

Питамо Вас и одакле толика промена у Вашем ставу према Косову и Метохији. За разлику од Вас блаженопочивши Патријарх Павле није издавао и продавао свој народ већ их је позивао на бојкот избора које су организовали Албанци.

Питамо Вас да ли се сећате да Вам је Александар Вучић поручивао “попе ћути и ради свој посао” , када сте рекли да су поплаве које су нас задесиле казна због одржавања геј параде?

Да ли сте упознати да “јунак” Александар Вучић спроводи највећу пљачку у историји српског народа, а да на власти опстаје медијским масакром над политичким противницима, уценама, пребијањима…

И за крај Вас питамо да ли је истина да сте уцењени од стране службе за убиство које се догодило у саобраћајној несрећи и да Вас од тада држе под својом контролом, или је то само кулоарска причa?

Ако то није истина, молимо Вас да нам одговорите да ли сте онда само обичан издајник који отворено ради против сопствене државе и народа?

ЦЕЛИВАМО   ВАШ,У СВЕТУ ДЕСНИЦУ – ЗАУВЕК ОДАНИ СВЕТОЈ МАЈЦИ ЦРКВИ!

Иван Ивановић

Председник СНП “Наши”