ОТВОРЕНО ПИСМО АМБАСАДОРУ СР НЕМАЧКЕ – Да ли постоји договор са Александром Вучићем да нико неће задирати у његове криминалне везе ако изда Косово?

0
37

Његова Екселенција амбасадор СР Немачке

г-дин 

Аксел Дитман

 21. јун, 2018. године

Београд, Србија

Ваша Екселенцијо, уважени господине Дитман, обраћам Вам се испред Српског народног покрета НАШИ и желим да Вам предочим на пар ствари у вези председника Републике Србије Александра Вучића.

Како је могуће да као амбасадор СР Немачке до сада нисте реаговали поводом бројних оптужби у српској јавности да председник Србије Александар Вучић и његова породица уско сарађују са бројним криминалним групама и лицима у Србији?

У јавности Александар Вучић се често позива на канцеларку Ангелу Меркел и говори о томе како нам је Немачка највећи пријатељ, такође се позива и на Немачку вредност, марљивост и демократске вредности.

Поштовани господине Дитман, да ли у те демократске вредности спада и криминална владавина Александра Вучића, јер до сада нисмо видели да сте се побунили због нерегуларних избора у Србији на којима се купују гласови, уцењује се отпуштањем са радних места, прети се физичким насиљем, а врло често се насиље и примењује.

Протеклих деценија СР Немачка је интезивно говорила о “кршењу људских права” у Србији у време владавине Слободана Милошевића, али и за време  Владе Војислава Коштунице.

Зашто сада ћутите када је политичко насиље и сарадања власти са криминалним организацијама подигнута на много виши ниво?

Да ли због тога што је Александар Вучић обећао да ће признати независност Косова и Метохије, па му СР Немачка због тога дозвољава да се несметано бави криминалом, пребијањем грађана, уценама и претњама?

Да ли су то начела на којима почива демократија у СР Немачкој за коју се залажете, или је Србија само изоловани пример?

Ако је то демократија коју желите Србима,која укључује одржавање криминалних структура на власти зарад издаје Косова,  засигурно је да ће Вам српски народ и даље бити велики непријатељ.

Надамо се да ћете нам одговорити на ова питања и достављамо Вам низ текстова и фотографија које говоре о свему овоме што смо вам управо изнели.

С поштовањем уз срдачне поздраве,

Иван Ивановић

 председник СНП НАШИ