Општинари издају “наредбе” о обавезном присуству на дочецима Дачића и Вулина

pismosakim-pritisaknaprosvetuСрпски народни покрет НАШИ доставља јавности документе које смо добили од људи који желе да остану анонимни, а који показују и доказују злоупотребу положаја и притиске које режим врши на професоре, наставнике и друге просветне раднике обавезујући их да присуствују посетама политичара из Београда као што су Ивица Дачић, Александар Вулин и други.

Реч је о документима “наредбама” у којима се професорима, наставницима и другим запосленим незаконито и политички мотивисано намеће као “ОБАВЕЗА” да посећују дочеке и окупљања приликом посете наведених политичара и ови скандалозни документи су печатирани и потписани од стране општинских председника и сличних функционера.

Људи који су послали ове доказе о невиђеним притисцима пред заказане шиптарске изборе 3. новембра на Космету су нам рекли да су притисци свакодневни, да запослени страхују за своје послове, као и да присиљавају исте да доводе своју децу и породице на ове посете режима из Београда.

Документе које овде јавности представљамо потписују председник општине и заменик председника општине Витина, као и председник општине Гњилане, а СНП НАШИ још једном апелују на републичко јавно тужилаштво да својим игнорисањем скандалозних доказа које СНП НАШИ представљају о свим незаконитим радњама поводом шиптарских избора на Космету постаје саучесник у тешким кривичним делима и спровођењу политике насиља и велеиздаје.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ