Одржан протест родољуба против Хашког трибунала

1
375

Српски народни покрет Наши учествовао је вечерас на протесту Владе Републике Српске Крајине, испред зграде Владе Србије, због одлуке Хага да ослободи хрватске генерале Анту Готовину и Младена Маркача. У протесту су учествовали и чланови Српског сабора Заветници и Покрета Образ.

Oкупљенима су се обратили премијер Владе РСК у изгнанству Милорад Буха као и представници родољубивих организација који су затражили: моментални прекид преговора за улазак Србије у Европску унију и преиспитавање пресуда Хашког трибунала пред Саветом безбедности и Генералном Скупштином Уједињених нација.

Окупљени испред Владе Србије носили су српске заставе, слике српског хероја Ратка Младића и транспаренте “Сви су Срби Раткови војници” и “У Крајини православне свеће угасити нико неће”. Током протеста, који су обезбеђивали бројни припадници Жандармерије са опремом за разбијање демонстрација, саобраћај се неометано одвијао улицама Кнеза Милоша и Немањином.

 Информативна служба СНП Наши

1 COMMENT

  1. Koliko je studenta bilo na demonstracije 100 ili 150 a resto narod i mnogi iz NASI , DVERI i drugih patriotskih grupa . Nasi su za sada jedini pravi borci za slobodu Srbije i njenog naroda svi ostali su nekako mitiljavi. Zato nemojte dozvoliti da nam otmu Kosmet . Zaustavite MUP koji nocas planira da napada pod komandom ambasadora iz EU. Demonstracije nesmeju da prestanu