ОДГОВОР СНП НАШИ ДУШАНУ КОЗАРЕВУ ИЗ ГО СНС-а !

Након јавног позива СНП “Наши”   на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији , одмах се огласио извесни Душан Козарев, члан главног одбора СНС-а.

Душан Козарев назива СНП “Наши” “кафанским националистима” које подржавају “поједини страни кругови” и напомиње да радимо против интереса Србије.

Ако Душан Козарев замишља да је најава потписивања споразума о признавању независности Косова и Метохије од стране лидера СНС-а, Александра Вучића патриотски чин и да је постављање Милана Радојичића на место заменика председника Српске Листе, који је иначе оптужен за убиство Оливера Ивановића, или да је патриотизам сарадња са осведоченим криминалцем са Косова Звонком Веселиновићем и сличнима, онда заиста можемо рећи да ми нисмо патриоте.

СНП “Наши” неће учествовати као параван за издају Косова и Метохије од стране Александра Вучића, као што то чине бројне организације и политичке партије које за себе говоре да су “патриотске” и до краја ћемо расветљивати његову срамну политику.

Зато понављамо, позивамо све све чланове,  симпатизере, као и све грађане на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији.

ДА ВУЧИЋ НЕ ДОБИЈЕ ЛЕГИТИМИТЕТ ЗА ИЗДАЈУ КОСОВА – БОЈКОТ !

Информативна служба

СНП “Наши”