ОДГОВОР СНП НАШИ ДУШАНУ КОЗАРЕВУ ИЗ ГО СНС-а !

0
248

Након јавног позива СНП „Наши“   на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији , одмах се огласио извесни Душан Козарев, члан главног одбора СНС-а.

Душан Козарев назива СНП „Наши“ „кафанским националистима“ које подржавају „поједини страни кругови“ и напомиње да радимо против интереса Србије.

Ако Душан Козарев замишља да је најава потписивања споразума о признавању независности Косова и Метохије од стране лидера СНС-а, Александра Вучића патриотски чин и да је постављање Милана Радојичића на место заменика председника Српске Листе, који је иначе оптужен за убиство Оливера Ивановића, или да је патриотизам сарадња са осведоченим криминалцем са Косова Звонком Веселиновићем и сличнима, онда заиста можемо рећи да ми нисмо патриоте.

СНП „Наши“ неће учествовати као параван за издају Косова и Метохије од стране Александра Вучића, као што то чине бројне организације и политичке партије које за себе говоре да су „патриотске“ и до краја ћемо расветљивати његову срамну политику.

Зато понављамо, позивамо све све чланове,  симпатизере, као и све грађане на бојкот предстојећих парламентарних избора у Србији.

ДА ВУЧИЋ НЕ ДОБИЈЕ ЛЕГИТИМИТЕТ ЗА ИЗДАЈУ КОСОВА – БОЈКОТ !

Информативна служба

СНП „Наши“