О нама

Српски народни покрет “НАШИ” основан је 15.01.2006. год. и регистрован на савезном нивоу, тадашње постојеће државне заједнице Србије и Црне Горе. У рад организације за веома кратко време укључио се велики број људи, и НАШИ у медијима постају препознатљиви као опозиција актуелном режиму, али и опозиционим политичким партијама које се практично залажу за исте циљеве као и партије на власти.

Због бескомпромисног става против учлањења Србије у ЕУ и НАТО, и за сарадњу са Руском Федерацијом, НАШИ постају трн у оку многим прозападним политичарима и странкама, и притисак и репресија на активисте покрета током времена постајали су све већи. У августу 2010. године, НАШИ склапају споразум о сарадњи са СНП 1389, и после готово годину дана сарадње, на инсистирање чланова свих локалних одбора у Србији, НАШИ поново постају самoстални. Тада Српском народном покрету “Наши” приступа и део одбора СНП 1389.

Циљеви покрета остају апсолутно исти као и у пређашњем раду, уз стотине чланова и десетине новоформираних одбора НАШИ су највећи родољубиви покрет који свакога дана окупља све више и више људи, и циљ покрета је излазак на изборе на свим нивоима, како би кроз институције програм покрета постао и званична политика Републике Србије.