Новине ДАНАС су тоталитарни анти-српски медиј!

СНП “Наши”   већ годинама се налазе на удару кругодвојкашког гласила “новина” ДАНАС, које су себи као главни циљ поставиле испирање мозга Србима и нападе на сваког ко се противи неолибералном концепту уређења Србије за који се они залажу.
СНП “Наши” већ много пута били су жртве ових анти-српских новина у којима су нас китили разним епитетима почевши од “насилника” па све до “фашиста” , тако да смо се и овог јутра нашли на њиховом удару и то у тексту  “Власт подстиче фашистичку атмосферу у друштву” у којем се помиње суђење председнику СНП НАШИ због “Списка србмрзаца” и његова ослобађајуће пресуда пред Вишим судом у Београду.
Тиме се поново показало право лице листа ДАНАС и његових новинара, који би најрадије желели да је Иван Ивановић одмах стрељан и да суђење није ни спроведено. Ако узмемо у обзир и да је ослобођен, по новинама ДАНАС требао би да буде стрељан и судија Вишег суда јер га је олободио.
Новине ДАНАС су класичан пример тоталитарног и анти-демократског медија који никада није позвао своје политичке противнике да дају макар изјаву и да се чује њихова страна.
Ивана Ивановића председника СНП “Наши” нису позвали ни једном током читавог суђења да се чује и његово мишљење чак и ако је погрешно, и уместо да јавност просуди и стекне своје мишљење о читавом случају, новинари тоталитарног листа ДАНАС су сами себи дали право да су и тужилац и судија, али на њихову жалост Иван Ивановић је и даље жив и није стрељан.
И за крај би поручили запосленима  у листу ДАНАС:
“Ако нас издајници и антидемократе  као Ви називају фашистима, онда смо поносни што смо фашисти”!
Информативна служба
СНП “Наши”