Новинари портала VICE су наркомани који пропагирају девијантна понашања!

СНП “Наши” најоштрије осуђује медијски прогон и линч великог хуманитарца и добротвора Арно Гујона од стране америчке телевизије N1 и америчког портала VICЕ.

О телевизији N1 већ смо изнели низ чињеница по којима се јасно види да је уређивачка политика те телевизије отворено анти-српска.
Међутим, о порталу VICE који се придружио нападима на Арно Гујона због помоћи српском народу на Косову и Метохији до сада нисмо писали.
Овај портал познат је широј јавности као главо средство америчке пропаганде која је усмерена ка младима. Преко њега се  отворено пропагирају ЛГБТ вредности, сатанизам, наркоманија, окултизам, верске секте, криминал…
Бројни серијали говоре управо о разним врстама дроге које нас воде у “астралне светове”, тако да је дрогу пробао и сам новинар овог портала Галеб Никачевић који у једној од емисија овог портала достиже просветљење тако што је пробао дрогу у облику биљке “Ајахуаска”  , а затим уваљан у фекалије, исповраћан, згрчен, и у кругу секте и шамана нам објашњава како је ово било дивно и јединствено осећање.
Портал VICE не само да је анти-српски већ отворено ради на индоктринацији младих људи и на њиховом увођењу у верске секте и наркоманију.
СНП “Наши” захтева од надлежних органа, посебно од одељења за високо технолошки криминал да испитају рад и садржину овог портала на којем чак постоји и посебна рубрика “ДРОГЕ”  и да лица попут Галеба Никачевића која су конзумирала дрогу буду најстрожије кажњена.
Информативна служба
СНП “Наши”