Не продајемо наш племенити „екстремизам“ за вашу бесмислену анестезију

0
505

Пише: Вјекослав Церовина

Највећи, најраспрострањенији, најпожељнији и најпродаванији политички производ данас у Србији јесте анестезија. Данас се анестезија представља као политички успех, па још и горе, као политички циљ.

Данас чак и они анестезирани о својој анестезији причају као о нечему што су одувек хтели и желели. Анестезиране можете чути како вапе за још анестезије и како ће се, малте не, до смрти „борити“ за тај анестетик.

Марионета-диктатор манипулише анестетицима и неометано управља процесом раслабљивања српског националног бића и потпуног раздржављења.

Са друге стране, хорде анестезиолога све што није под анестезијом дефинишу као „екстремизам“, док анестезирани климају главом.

То не треба да чуди, јер под јаком анестезијом, људи су практично полуљуди ограничених способности, људи којима се причињава свашта и којима чула и органи функционишу слабо, не знајући много, не видећи бистро и не осећајући ништа.

Њима хиљаду изгледа као десет, плићак као дно океана, старт као циљ, гроб као колевка, ропство као слобода, нога у главу као шамар, а шамар као миловање.

Они теже да све што је нормално и здраво представе ненормалним и болесним, па се тако сваки национализам проглашава „екстремизмом“, довољно је да нешто има префикс „српско“ и да аутоматски бива означено „фашистичким“. У Србији, држави матици свих Срба!

Зато не продајемо наш племенити „екстремизам“ за вашу бесмислену анестезију.