Не бојим се Вучка!

ivanovic-grbnasizastava-624x624
СНП Наши и Србски Образ су покушали да одрже протест против опасности од насељавања миграната у Србији, али је режим одмах забранио протест преко министра полиције Небојше Стефановића. Ипак, они се нису зауставили на томе и за недељу су заказали нови протест, али овога пута протест је уперен против Александра Вучића.

Звог тога је председник СНП Наши Иван Ивановић у интервјуу за Србин.инфо изнео своје мишљење о томе.

Ваш протест против плана ЕУ да у Србији смести 400.000 миграната је забрањен, док се неометано одржао митинг подршке мигрантима. Како то коментаришете?

Сасвим је јасно да је протест забрањен јер су наши наводи да Вучић има тајни споразум са Ангелом Меркел око насељавања миграната у Србију тачни.

Вучка се не бојим ја
Изађите у недељу 6. септембра на Трг републике у Београду на протест против диктатуре.. Ко се боји Вучка још, три за грош, три за грош, Вучка се не бојим ја, трала лала ла….

О томе смо писали и говорили недељама. Протест ни на један начин није био усмерен против мигранта већ против њиховог насељавања у Србији. Сама забрана скупа на начин на који је то урадио Министар Стефановић је грубо кршење Устава РС и против њега је поднета кривична пријава и обавештене су поједине амбасаде о репресији која се спроводи над политичким неистомишљеницима режима Аленсандра Вучића у Србији.

Да ли сте за циљ имали да се обрачунате са мигрантима као што је писао Курир?

То је само једна јефтина подметачина режима, преко листа Курир, који је иначе батина сваке актуелне власти. Ево, обећавам напредњацима да када ми дођемо на власт, у Куриру ће писати искључиво истина каква су кривична дела извршили, нећемо се бавити неситинама и фалсификатима.

Када вам је отказан протест против миграната ви сте одма организовали нови, овога пута против Александра Вучића. Да ли очекујете провакације режима како би дошло до инцидента на протесту чиме би се дискредитовали сви учесници скупа?

Александар Вучић је главни кривац за катастрофално стање у Србији, почевши од издаје Космета потписивањем Брислског споразума, уништавања економије, распродаје последњих профитаблиних фирми и предузећа, политичких и медијских прогона неистомишљеника, па све до срамног богаћења преко кумовско, партијско, родбинских веза.

Немира наравно да неће бити, сем у главама њихових ботова и плаћених новинара који смишљају такве глупости. Протест ће показати право лице диктатора и свима јавно показати да је Александар Вучић смешан, а не страшан.

Извор: Србин.инфо