НАШИ – ЕГЗИТ 2:0

Пише: Вјекослав Церовина

Као што је некада Псалмопојац певао отетом и разрушеном Јерусалиму, и ми певајмо у духу косовског завета: ако заборавим тебе, Косово, ако заборавим тебе, Метохијо, нека ме заборави десница Господња! Нека се прилепи језик мој уз непца моја ако се тебе не сетим, ако не истакнем Косово и Метохију за почетак весеља мога.

† Патријарх Павле Српски

Финални незаконити акт којим је требало да буде крунисано противуставно деловање Егзит Фондације и шиптарске групе Косово 2.0 у Београду смо спречили и овим путем се захваљујемо свима на подршци и пристиглим честиткама! И опет ћемо, ако Бог да! Неонацистичка творевина никако не сме бити промовисана у српском метрополису, ни по Уставу Републике Србије, а ни зато што ми то нећемо дозволити.

Све док је организације СНП НАШИ, наших братских патриотских организација, племенитих српских навијачких организација и христољубивих људи – српство има своју витешку елиту која ће дати одговор и која неће затварати очи пред таквим нападима, која ће разобличавати и искорењивати све неонацистичке организације и идеологије, пружити бескомпромисан отпор бриселским фондацијама и агентурама “слободног отвореног друштва”, геј лобијима, промотерима НАТО монструма, као и сваком другом облику примитивизма који се још од “Будимпештанског преврата” до данас појављује у најразличитијим облицима у нашем друштву.

Једно од кључних питања које се намеће сваком грађанину Републике Србије у вези противуставног акта и противуставног деловања Егзит Фондације и шиптарске групе “Косово 2.0” , јесте како то да се шиптарске пропагандне групе које би да промовишу Хитлеров васкрсли пројекат у Београду не плаше српске полиције и српског закона, него ко ђаво од крста беже из Београда заправо од СНП НАШИ!?

Власти не само што нису реаговале и дистанцирале се од противуставног деловања Шер Конференције, вероватно зато што је главни покровитељ пројекта Косово 2.0 организација НЕД (The National Endowment for Democracy – која је званично успостављена од стране ЦИА и функционише у оквиру ЦИА), на шта их обавезује и Преамбула Устава о Косову и Метохији која прописује обавезу сваког државног органа да заступа и брани националне и државе интересе Србије на Космету, као и цео низ других уставних и законских одредница због којих су морали реаговати, него су после лажљивог саопштења Шер Конференције да Косово 2.0 неће реализовати противуставни акт промоције у Београду због “претећих саопштења” организације СНП НАШИ, допустиле да се на Шер Конференцији несметано настави са промовисањем ове групе која на свом сајту има званично декларисану мисију “представљања нове европске државе Косово”.

Дигитална Агенда Републике Србије, Министарство омладине и спорта и МУП Србије ће посебно да одговарају због злоупотребе службеног положаја и неизвршавања својих законских и уставних обавеза, јер настављају да играју своју улогу покровитеља незаконите прошиптарске Шер Конференције и отворено учествују у целом пројекту, додатно издвајајући још пар милиона динара из буџета Републике Србије за кордоне специјалних јединица МУП-а Србије које ће данас, како су нам телефонски најавили, поставити око Дома омладине због нашег најављеног мирног протеста против антисрпског и противуставног деловања Егзит Фондације, скандалозног и недопустивог понашања државних органа и њиховог саучесништва у добро осмишљеном пројекту промовисања лажне државе Косово чији крунски акт је залагањем СНП НАШИ спречен.

Фондација Егзит је својим саопштењем прогласила СНП НАШИ насилницима, покушавајући да у други план стави чињеницу о свом противуставном деловању, а по добро уходаним Гебелсовским формулама, да бесрамним лажима о наводним “претећим саопштењима СНП НАШИ” наше извршавање грађанске обавезе представе као насиље. Егзит је упорно јавности саопштавао да је Косово 2.0 некаква интернет платформа која нема за циљ промоцију независног Косова, док на сајту Косово 2.0 јасно и на енглеском и на српском и на албанском језику стоји званично декларисана мисија “представљања нове европске државе Косово”. Оно што је посебно симптоматично јесте да менаџмент Егзитове конференције која се бави интернет технологијама наводно није успео у секцији О НАМА да пронађе овај део, иако је и портал Телеграф.РС у склопу објаве Егзитовог саопштења јасно навео и графички приказао ту информацију. Ајде што људи у менаџменту Шер Конференције имају проблем са српским, али бар албански језик би требали да разумеју одлично?!

Јавно тужилаштво Републике Србије није реаговало такође, али на њих смо навикли и против њих ћемо исто поднети кривичне пријаве – они су шарлатанска организација која нам је недавно на јавној расправи о забрани СНП НАШИ, на којој су посрамљени потпуно, говорила да је наш активиста Игор Маринковић због нереда на Паради зла издржавао казну од 10 месеци затвора, иако је било реч о потпуно другој особи која има само исто име као наш активиста. Смехотрес! Европски стандарди. Јасан доказ да не обављају свој посао, него се баве политичким прогоном СНП НАШИ.

И Егзит Фондација и цела Србија и марионетски режим у Београду знају да је тешко кривично дело подривања уставног поретка почињено, као и да ће одговорни неминовно морати бити санкционисани, а да су њихова довијања путем медијских лажи само додатна потврда да је реч о добро промишљеном перфидном покушају извршавања жеља бахатих западних амбасада и фондација да се разводни и размекша национална свест српског народа о значају борбе за Космет.

Егзит Фондација ће бити забрањена као противуставна организација и то је уврштено у годишњи план рада организације СНП НАШИ. Постоји још ту цео низ сателитских организација попут Докукино организације, која је позната као једна од организација коју је на неуспешном покушају параде педера у низу организација које се баве политичком проституцијом предводио популарни холандски педофил Франк Ван Дален, против којих је такође прикупљен и архивиран материјал који сведочи о њиховом учествовању у овим кривичним делима подривања уставног поретка. Цела та мрежа организација и фондација око Егзита ће бити раскринкана и развејана, а СНП НАШИ ће свим снагама се потрудити да разбије ово легло које себе назива невладиним сектором, а финансира се од добро познатих сорошевских и сличних организација, међу којима су и оне најозлоглашеније попут већ споменуте званичне ЦИА испоставе НЕД (The National Endowment for Democracy) која је уједно и један од главних покровитеља пројекта Косово 2.0.

ПОЛИТИЧКА ПРОСТИТУЦИЈА НА УЛИЦАМА БЕОГРАДА – ДОКУКИНО АКЦИЈА

Посебно ће бити занимљиво истраживати у каквим су корелацијама и везама НЕД и Егзит Фондација. У том циљу СНП НАШИ ће, као што смо и најавили, у сарадњи са неколико српских патриотских организација, а у складу са законским одредбама о невладиним организацијама, тражити да финансијски извештаји о коришћењу средстава из буџета Републике Србије од стране Егзит Фестивала и њиховом финансијском пословању буду јавно објављени.

Ресурсе и снагу коју су СНП НАШИ планирали да одвоје у промоцију своје нове тачке политичког програма СНП НАШИ која је названа „Дигитална демократија – електронска политичка реформа“, а која подразумева креирање система који ће омогућити грађанима учешће у управљању земљом користећи савремене електронске технологије по узору на земље као што су Естонија и Финска и што СНП НАШИ чини потпуним лидером у области развоја нових политичких концепата заснованих на дигиталним комуникацијама међу политичким снагама у Србији, биће преусмерени на акцију забране противуставне организације Егзит Фондација.

Поред првог српског политичког програма евроазијских интеграција Србије по којем су СНП НАШИ познати, имплементација „Дигиталне демократије“ као нове тачке политичког програма СНП НАШИ, још једном ће потврдити радикалну политичку мисао СНП НАШИ као здрав стваралачки правац упућен на љубав, слободу, правду, морал, човека, породицу, људска права, мултикултурализам, очување здравог националног бића и изградњу мира и здравог дијалога са другим очуваним народима у свету.

Победа је наша. Звер међу рогове!+