Наша борба

0
351

Пише : Иван Ивановић

Борба у коју је вековима укључен српски народ не тиче се само земаљског света већ и духовног, и ми као народ смо директни учесници борбе између добра и зла, Бога и ђавола, и због тога је наша борба толико узвишена, и наше патње тако велике.
Невидљива битка које се води између добра зла у духовном свету, води се и у земаљском, као што се ми као православни Срби трудимо да својим примером и својим делом будемо на страни Божијој и страни добра, постоје људи који који су свесно или несвесно следбеници Сатане (Луцифера) и њему служе.
Дешавања која су око нас не долазе сама од себе и без разлога, зато треба тачно разјаснити шта је циљ непријатеља Божијих, ко су они и шта они желе.

Да би смо сазнали ко је Луцифер и шта заправо жели, погледаћемо Свето ПисмоСтарог Завета, књигу пророка Исаије. Пророк Исаија пише да је Луцифер саздан као „пун мудрости“, и да је био један од најлепших анђела. Био је створен као „помазани анђео“ који жели престо Божији, и био је „горе на планини Божијој“.
Касније је„изопачио своју мудрост због своје славе“:

„Како паде с’ неба, звездо данице, кћери зорина, како се обори на земљу
који си газио народе.
А говорио си у срцу свом: изаћи ћу на небо, више звезда Божијих подигнућу престо свој, и сешћу на гори зборној на страни северној.
Изаћи ћу у висине над облаке, изједначићу се са вишњим. А ти се у пакао сврже у дубину гробну.”
(Исаија 14, 12-15, Свето Писмо Старог Завета)

Пророк Исаија нам открива да је Луцифер – Сатана – анђео који је збачен са небеса јер је желео да заузме престо Божије моћи. Да би смо још мало разјаснили његове намере, погледаћемо поново Свето Писмо Старог Завета.

По стварању света Бог говори Адаму:

„Једи слободно са свакога дрвета у врту; Али с дрвета од знања добра и
зла, с њега не једи, јер у који дан окусиш с њега умрећеш.“
(Прва књига Мојсијева 2, 16-17)

Наравно, сада се поново појављује Луцифер, али овога пута у обличју змије и почиње са перфидном преваром Адама и Еве која ће их одвести у смрт.

„Али змија беше лукава мимо све звери пољске, које створи господ, па рече жени:
је ли истина да је Бог казао да не једете са свакога дрвета у врту.
А жена рече змији: ми једемо рода са сваког дрвета у врту; Само рода с
оног дрвета усред врта, казао је Бог, не једите и не дирајте у њ, да не умрете.

А змија рече жени: нећете ви умрети: Него зна Бог да ће вам се у онај дан
кад окусите с њега отворити очи, па ћете постати као богови и знати
шта је добро што ли зло…“
(Прва књига Мојсијева 3, 1-5)

Бог је изабрао човека да се сједини са његовим Сином и да постане бесмртан, односно да буде као Бог. Ђаво такође нуди бесмртност Адаму и Еви, наговарајући их да прекрше Божији закон и поједу плод са дрвета познања добра и зла како би постали као „богови“.

Ђавољом обманом Адам је потражио обожење, али не у сједињењу са Богом, него у сједињењу са природом која је и сама смртна. Његова жеља да он буде Бог за природу, и да је приноси себи, уместо Богу, доноси смрт и за њега и за природу. Дакле, сатанизам као религија не представља ништа осим преваре у којој се човеку у име слободе и обожења управо то и одузима, и то на најлукавији и најбескрупулознији начин.

Наравно да сатанисти не признају догађаје описане у Светом Писму, и по њиховој верзији Сатана је заједно са Богом учествовао у стварању света и нанета му је штета, односно Бог га је преварио и изгнао са небеса када је тражио исту моћ као и Бог. Сатанисти верују да ђе Сатана добити своје „право место“, и да је њихов главни задатак да учине његову војску бројнијом од Божије. Што буде било више следбеника Сатане, брже ће и расти његова војска, тако да ће и он пре доћи на власт, и збацити Христа и Хришћанску цркву.

Политичке партије су идеалне за манипулацију над огромним бројем људи и ширење антицрквених идеја, кроз либерално грађански и демократски концепт, у којем је све дозвољено, што је једна и од основних заповести сатаниста „Чини шта хоћеш и нека ти то буде једини закон„.

Дакле, ако се ми боримо за Божију правду и добро, наши непријатељи су директно на неки начин стављени у службу зла и у ову вековну борбу против хришћана укључен је велики број људи, тако да моћна сатанистичка братства, преко разних манипулација, постављају своје иницијанте из нижих степена посвећења, на моћне позиције у политици, економији, предузетништву, војсци, медицини, медијима, спорту, индустрији забаве…, преко којих непрекидно раде на остварењу свог пакленог циља. Протеклих дана у Србији је права навала разних окултних организација, од великог скупа масонског сатанистичког братства, објављивања да је велики број политичара и јавних личности укључен у рад тајних организација, па то тога да је чувени глумац Мики Манојловић вође масонске једне од масонских ложа у Србији.
И владарима из сенке управо су и потребни људи који се налазе на јавним функцијама, политичари, људи који доносе одлуке, и који се баве глумом, позориштем, који су у медијма, јер је преко њих најлакше обичном народу преносити своју идеологију на скривени начин, и вишегодишњим медијским испирањем мозга културним отпадом, и подметањем квази духовности они остварују своје циљеве, народ постаје несвестан стања у којем се налази, крајње збуњен, и на тренутке када види шта се дешава не зна какв би дао одговор и како би решио проблеме у којима се налази.
У наше време у којем живимо, политичке партије и странке постале су носиоци „сатанистичких„ идеја преко којих се остварују такви циљеви, и оне су преко одређених структура уско повезане са различитим окултно езотеријским и сатанистичким организацијама, и њега можемо назвати сатанизмом елита.
Организоване окултне организације ни у ком случају нису продукт савременог доба. Познато је да на свету постоји низ елитних сатанских организација, које окупљају познате људе широм света, то су углавном угледни људи доктори, адвокати, наставници, судије, политичари… и сви су повезани истим циљем, а то је жртвовање што већег броја људи Сатани. И управо воћени том чињеницом свесни су да је погрешно вођење политике једног народа, идеална метода за уништење истог, па чак и осталих народа и увођење у дестабилизацију читавих региона.
Политичке притиске сатанистичке организације врше преко различитих организација, тајног, полу тајног и јавног карактера, као што су разне масонске ложе, ротари клубови, Клуб Билдерберг, Трилатерална комисија, ММФ, разне комисије ЕУ, невладине организације финансиране од страних обавештајних служби…
Српски тајкуни, директно зависе од оваквих сатаистичких организцаија, и махом су сви чланови тајних организација, тако да су протеклих дана медији пренели да ће чувена Милка Форцан бити на челу Трилатералне комисије огранка у Србији.

Тајкуни који су раљама оваквих организација засигурно неће радити на корист свога народа и држава већ у корист разних полутајних и тајних организација са сатанистичким циљевима, и то се свакодневно показује као тачно. Пошто рат који се води против српског народа траје већ више деценија, треба показати и расветлити зашто је један мали народ по броју становника често на удару светских моћника и сила које су војно и у људству стоструко јаче. Одговор је да смо често на мети таквих удара због наше православне вере, и то је разлог тако великог страдања нашег народа од састанистиких организација.
Сетимо се наше блиске прошлости када је у војној акцији која је названа „сасвим случајно“ Милосрдни анђео, нису бомбардовани само војни циљеви, већ и дечија породилишта, болнице, цивилна насеља, што веома подсећа на сатански принцип жртвовања што већег броја невиних људи њиховом божанству Сатани. Намерна изазивања криза, ратова, политичких нестабилности, економске дестабилизације земље, су све добро осмишљени планови, како би се систематски затирали читави народи.
Наизглед безизлазна ситуација у којој се налази српски народ, када један проблем претиче други, када смо слуђени и издани са свих страна, од политичара који су под контролом тајкуна и масонских братстава, од појединих припадника цркве, војске, поставља питање нама обичном народу шта нам је чинити, без вође, новца, неогранизовани…
Наш задатак је да се укључимо у директну политичку борбу како власт не би била у рукама политичко окултних организација, које већ више деценија врше терор над српским народом, црквом и државом.
Зато у сваком тренутку морамо бити спремни на политичку акцију, наши непријатељи у Србији имају медије, финансије, међународну подршку , али оно што им свакако недостаје то је идеал који ми поседујемо, и у томе смо у сваком тренутку у предности над њима. Ако не можемо да будемо присутни у медијима који су контролисани, ми ћемо нашу идеју спровести на улици.

Битка на улици је пресудна за добијање власти у свим аспектима, од контроле над лепљењем плаката, до организовања демонстрација и државних преврата. Не будимо у заблуди, власт која је у Србији присутна од 1945. године неће је у миру предати српским националистима, и суштинске промене по наш народ неће се догодити на изборима него на улици.
Револуција која је извршена у Србији, и која је изменила систем вредности, само ће револуцијом моћи да буде промењена, како би се успоставио здрав систем вредности на којем почива свако нормално друштво.