МОЈ ДАНИЛО, МОЈА МИЛИЦА, МОЈ ВУКАН – Вучић је кукавица која се крије иза своје деце!

0
404

Мој Данило, моја Милица, мој Вукан..

Александар Вучић је једини политичар у Србији који је бар хиљаду пута у јавном животу поменуо имена своје деце, Данило, Милица, Милица, Данило, и од скоро Вукан. Зашто би било ко од нас требао да зна било шта о Вучићевој деци и одакле уопште  та његова потреба да их непрекидно помиње у дневно политичком животу и да их на тај начин увлачи у своје јефтине политикантске наступе?

Ово питање  има само један одоговор.

Вучићу су и рођена деца само још један политички инструмент преко којег мисли да ће освојити још неки глас на изборима. Зато толико и прича о својој деци, како је Милица његова принцеза, како би волео да његов син Данило ради, како и мали Вукан навија за Црвену Звезду, баш као Данило…

Мали Данило је често у центру разних скандала и на медијском удару. Некада заслужено, а некада не. Али то је управо оно што је произвео сам Александар Вучић. Гурнуо је рођену децу у медијску ватру, медијски их експонирао на сваки могући начин (сетимо се само приче о ћерки Милици коју води на гласање за сваке изборе и која му доноси срећу) и сада нападе на сопствену децу (који су некада ван сваке границе пристојности и нормалности) користи за ширење пропаганде како према њему влада толика мржња да чак хоће да му побију, силују и шта већ све не и рођену децу.

Заправо што је најтрагичније, Александар Вучић у својој опсесији да манипулише над грађанима Србије оставља веома забрињавајући утисак, да он напросто једва чека када ће неко рећи нешто лоше о његовој деци, како би одмах почео да кука и плаче како су му ударили чак  и на „породицу“.

Највећи непријатељ деце Александра Вучића је сам Александар Вучић. Какав је то уопште родитељ који излаже своју децу оваквим ударима зарад још више политичке пажње и покушаја да изазове сажаљење међу гласачима.

Зато Александар Вучић и јесте изузетно опасан човек у сваком смислу. Ако код њега не постоји ни основни родитељски инстинкт да заштити своју рођену децу, како се можемо надати томе да ће заштити све нас и да заиста штити интересе Србије.

Александар Вучић није председник Србије, нити свих грађана Србије, али оно што је још страшније, он није ни родитељ својој деци.

Александар Вучић је манипулатор и кукавица којег једино интересује како да што дуже опстане на својој диктаторској фотељи.

За њу  је спреман да жртвује све. И народ, земљу, па и породицу…

Данила, Милицу, Вукана…

Иван Ивановић – председник СНП „Наши“