МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ, УНИШТИТЕЉ ДСС – Од државотворне странке, до коалиције са Гангулом!

Не пада снег да покрије брег, него да свака звер покаже свој траг.

Милош Јовановић, председник ДСС-а га је показао. И то не само једном, већ више пута.

Од странке која је важила за уставобранитељску и државотворну, свела се на то да је узурпира групица Вучићевих политичких плаћеника који је користе у дневно политичке сврхе.

Милош Јовановић није само једном откривен да је на листи Вучићевих плаћеника. Први пут је откривен када је на  друштвеним мрежама почела да се шири вест да су у просторије ГрО ДСС Београд допремљени леци Милоша Јовановића, упаковани у кутије Српске напредне странке.

Ново лице Београда и старо лице како изгледа издајник !

После откривања да СНС ради кампању ДСС-у и штампа им материјал, Милош Јовановић је изашао у јавност и покушао немушто да се  одбрани. После откривања ове сарадње, велики број људи је напустио ДСС, али ту није био крај.

Милош Јовановић по угледу на Војислава Шешеља постао је Вучићева марионета и плаћеник, али наравно на много нижем нивоу.

Милош Јовановић учинио је да ДСС постане странка која служи за дневно политичка поткусуривања и замајавање малог броја патриотских бирача.

Њихов ангажман у Скупштини Србије постаје невидљив, а оглашавају се само када треба створити димну завесу око Александра Вучића, односно када треба скрнеути пажњу на догађаје који Вучићу одговарају.

Тако је и сада.

ДСС позива на излазак на парламентарне изборе и најављује жестоку борбу за Косово и Метохију у парламенту.

СНП “Наши” поставља питање Милошу Јовановићу, а зашто то није учинио да сада. ДСС се и сада налази у парламенту, а од те жестоке борбе нисмо видели ништа, осим ћутања и улагивања Александру Вучићу.

Такође, питамо Милоша Јовановића, са ким ће се тако жестоко борити за Косово, да ли са Гангулом, својим новим политичким коалиционим партнером, који годинама вири из ногавица Александра Вучића.

Милош Јовановић и Аца Шапић – Гангула бранитељи Косова.

Звучи смешно, зар не.

Али нама је више тужно и забрињавајуће да једна странка попут ДСС-а на свом челу има човека, који се крије иза одбране Косова, док управо ради сасвим супротно и помаже Александру Вучићу у издаји истог.

Милош Јовановић има задатак да Александар Вучић добије легитимитет да си узбори фер и поштени, како би после њих Србију увео у завршни чин издаје Косова јер му је народ дао “поверење” на изборима да то реши.

СНП “Наши” упозоравају Милоша Јовановића да прекине да буде штака Александра Вучића и да не учествује у издаји Косова, јер ће и сам по паду ове власти сносити одговорност због кршења закона  и Устава РС.

Информативна служба

СНП “Наши”