МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ ШЕШЕЉИЗУЈЕ ДСС – Даје легитимитет издаји Косова!

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом шешељизације Демократске странке Србије, од стране њеног председника Милоша Јовановића.

Милош Јовановић по добро опробаним методама Војислава Шешеља, покушава да објасни јавности да је излазак на предстојеће републичке изборе у Србији право решење и исправан пут којим треба да иде ДСС и да ће они заступати националне интересе и одбрану Косова и Метохије кроз парламент.

Међутим, истина је посве другачија. Милош Јовановић континуирано заступа интересе СНС-а и циљ му је да  изласком ДСС-а на изборе да легитимитет Александру Вучићу и то на два начина.

Легитимитет да су избори у Србији демократски и да се спроводе по закону, али и оно што је још горе, Милош Јовановић даје легитимитет да Александар Вучић  настави са издајом Косова и Метохије јер је он “победник на изборима”.

Александар Вучић ће се позивати на своју “победу”, односно крађу и у јавности то представљати како му је народ дао легитимитет да настави са својом политиком по питању Косова и решавању косовског питања.

Решавање тог питања за Александра Вучића  је поптисивање признања да је Косово независно.

СНП “Наши” постављају питање Милошу Јовановићу зашто до сада ДСС у Скупштини Србије није агресивно заступао и бранио Косово и Меотохију, али и зашто обмањује грађане да због тога ДСС хоће на изборе и да ли је Александар Шапић чедо СНС-а тај јунак са којим ће храбро бранити Косово и Мeтохију у српском парламенту.

Демократска странка Србије у време Војислава Коштунице борила се за очување Косова и Метохије у саставу Србије и штитила Устав, да би данас спала на то да за председника има јефтину копију Војислава Шешеља, који служи интересима Александра Вучића и који то покушава да замаскира вашарским манипулацијама да се бави одбраном националних интереса.

СНП “Наши” позивају Милоша Јовановића да престане са легитимизацијом издаје Косова и Метохије и да странку не гура на изборе са унапред одређеним победником.

Србији не треба још један Војислав Шешељ и то у много јефтинијем издању.

Информативна служба

СНП “Наши”