МИЛАН АНТОНИЈЕВИЋ – Сорошевац који гура Србију у пропали пројекат звани ЕУ!

0
962

Конзервативни покрет НАШИ жестоко се противи наказној политичкој платформи „ЕУ нема алтернативу“ коју готово две деценије у Србији заговарају сорошевске невладине организације.

Како телевизија Н1 преноси, извршни директор Фондације за отворено друштво у Србији Милан Антонијевић изјавио је да се не може бити у срцу Европе, као што Србија јесте, а да се истовремено политички оптира за Русију или Kину и додао да је на Европској унији сада да шаље много снажније поруке Србији.

„Kампања величања подршке од Kине и Русије није ПР већ вредносно питање. Поставља се питање да ли се на тај начин промовишу руски и кинески системи. Не верујем да било ко од политичара може оптирати за системе који неће унапредити ни економију ни права грађана“, рекао је Антонијевић у Фејсбук емисији Независног друштва новинара Војводине „Људска права у дефектној демократији“.

КПН најоштрије осуђује овакве изјаве и поручује Милану Антонијевићу да стратешка политика и опредељење Србије свакако неће бити она коју одређује Џорџ Сорош који се служи тактиком „штапа и шаргарепе“ и непрекидно од Србије тражи да испуњава немогуће услове  зарад уласка у ЕУ која се налази пред распадом.

У најновијој сорошевској агенди Србији се поново нуде непристојне  понуде, попут одрицања од Косова и Метохије, а зарад уласка у ЕУ, а све уз подршку невладином сектору, медијима и политичким партијама које су отворени лобисти независности.

КПН поручује Милану Антонијевићу да ће пре или касније одговарати пред законом Републике Србије због кршења Устава РС и низа кривичних дела која је Фонд за отворено друштво извршио годинама у назад.

Информативна служба

КПН