КРИМИНАЛАЦ ИЗ ЛАКТАША – Додик је највећа опасност по опстанак Републике Српске!

0
20

СНП „Наши“ обраћа се јавности поводом реизбора Милорада Додика за председника СНСД-а на сабору странке у Лакташима.

Милорад Додик је на отварању сабора изјавио да је Република Српска институционално, политички и финансијски стабилна захваљујући СНСД-у и њиховим коалиционим партнерима.

Што је једна велика лаж и обмана Милорада Додика.

Република Српска је захваљујући Милораду Додику из дана у дан све више криминализована и репересивна држава, која више подсећа на диктаторски режим него на демократску државу.

Милорад Додик врши репресију преко државних институција и медија брутално се обрачунава  са свим политичким неистомишљеницима.

Особитно напомињемо да Милорад Додик користи државне ресурсе и искоришћава институције како би се бесрамно богатио преко намештених тендера и лажних фирми у његовом власништву које добијају  те тендере.

Рука лоповлука Милорада Додика пружа се све до  Србије где његова фирма ради коридоре у Србији.

Док народ у Републици Српској једва саставља крај са крајем и одлази у бели свет како би зарадио за нормалан живот, Милорад Додик и њему слични су из дана у дан све богатији.

СНП „Наши“ позива све грађане Републике Српске да откажу сваку подршку Милораду Додику како би његов криминални режим што пре пао, а Република Српска се ослободила из канџи мафије.

Информативна служба

СНП „Наши“