Коштуница потврдио тврдње СНП Наши

nasizastavaСрпски народни покрет Наши поздравља акт напуштања ДСС-а од стране Војислава Коштунице, јер он тиме спречава велику превару стварања лажног патриотског блока око Санде Рашковић Ивић и потврђује информације које су раније објавили СНП Наши.

Коштуница је раскринкао политичко-идеолошку превару којом се политика “неутралности” замењује политиком “суверенизма”, чиме је паралелно потврдио информације које су објавили СНП Наши, а то је да иза Санде Рашковић Ивић стоје западни фактори које предводи ЦИА са циљем да окупи лажни патриотски блок, затим нађе “заједнички језик” са режимом и стави их у службу проевропске политике.

СНП Наши сматрају да је овим актом Војислав Коштуница, иако правећи грешке током свог политичког деловања и саучествујући у огромним политичким промашајима и издајама, на крају ипак показао да је национално одговоран политичар и да ради за добро српског народа.

Разне афере и проневере везане за Санду Рашковић Ивић, а које ће најбоље потврдити Војислав Коштуница, јасно говоре о способностима и интересовањима ове политичке фигуре.

Поручујемо грађанима Србије да патриотски блок не могу водити они којих нема нигде у борби против политичког насиља које спроводи проевропска власт, који воде нејасну политику без изражавања ставова о горућим реалним проблемима српског народа и државе Србије, што је јасан знак да се баве политиком из свог партијског интереса без снажног отпора политици терора која се спроводи над Србијом.

Информативна служба

СНП НАШИ