КОЛУМНА / ИВАН ИВАНОВИЋ – Вучићева издаја је амерички план за Косово

0
311
Последњих дана у јавности преко режимских медија  осванула  је вест да „Америка Србији доноси план за Косово“ и да ће се Влада Србије, односно Александар Вучић свим силама супротставити томе „што нам Американци нуде“ и да столицу Косову у УН нећемо дати без ичег за узврат.
У овом мору лажи и медијског спиновања прво на шта треба да обратимо пажњу то је да се овакве информације пласирају преко Вечерњих новости које су постале билтен СНС, као и већина других дневних листова.
Амерички план о Косову спроведен је оног момента када је Вучић дошао на власт и потписао „бриселски споразум“ и укинуо паралелне српске инситуције на Косову и омогућио улазак у међународне институције лажној шиптарској држави. Сада је  потребно да се изврши и последња тачка тог плана, а која гласи да Србија преко Вучића изврши и коначно признање „независне државе Косово“.
Управо зато преко режимских медија врши се испирање мозга грађана као би се представила једна скроз искривљена и лажна слика како је Вучић заправо човек који ће извући што се извући може из ове ситуације када му „Американци доносе план“  и да је он успео да под неповољним условима учини за Србе на Косову  све што је могао.
У реалности Вучић не само да не чини за Србе било шта, већ је он главни актер издаје који је од стране страних обавештајних  служби и доведен на власт како би признао независност Косова, а све правдајући се како не жели „да нашој деци  оставља нерешена питања и неке будуће ратове због тога“.
Човека без икаквих моралних скрупула, чија се владавина осликава у бруталном политичком насиљу и везама са мафијом и страним службама у најмању руку много не интересују наша деца.
Управо због тога стране обавештајне службе га и одржавају на власти све док испуњава оно што се тражи од њега. За узврат Вучићу су одрешене руке да буде апсолутни господар живота и смрти у Србији, и то сви одлично знају. И Руси и ЕУ и САД и сви ћуте.
У Србији се брутално гуши сваки вид демократије, слободе медија, слободе избора, тако да не треба да нас чуди што ће и издаја Косова бити представљена као још једна велика победа диктатора, а сви ми који смо противници овог суманутог диктатора наћи ћемо му се први на удару.
Србија наредних месеци биће поприште политичког насиља које није виђено од 1945. и то над свима који су буду залагали за очување Косова и Метохије у саставу Србије.
Али и то не треба да нас обесхрабри. На питању Косова падали су и много већи од једног сарадника службе из Бугојна.
Свако лудило има свој почетак и крај.
 А ово управо достиже свој врхунац.
Иван Ивановић