Ко су НАШИ?

stop progonu2

СНП НАШИ од свог оснивања 2007. године води беспоштедну политичку борбу за Србију достојну слободног човека и то нам је основна идеја целокупног нашег деловања. У једној речи “СЛОБОДА“ може се ставити целокупан политички програм СНП НАШИ као и наше политичке смернице.

Ми се не водимо сувопарним политичким програмима, празним речима на папиру које саставља сваки појединац или покрет, ми своје политичке идеје и своју политичку философију показујемо на делу.

СНП НАШИ су и дан данас као и приликом свог оснивања остали забрањена тема о нашим акцијама сви медији говоре, оглашавају се политички аналитичари, нападају нас политичке странке, и што је битно СВИ нас осуђују за наш рад.

Вероватно ће те помислити да смо скупина насилника и будала када нас сви мрзе, нападају и осуђују, међутим нисте у праву, наш једини грех је што смо толико “ЛУДИ“ да увек говоримо истину и због тога СНП НАШИ непрекидно страда.

Покушали су да нас забране пред Уставним Судом и нису успели, хапсили су нас, пребијали, намештали разне сплетке и медијске нападе и то раде и дан данас, у овом моменту против председника СНП НАШИ Ивана Ивановића води се три поступка у којима се тражи преко пет година затвора.

И због тога ми смо глас свих “лудих“ у Србији, жељних правде и истине, и ми се никада нисмо плашили да то кажемо.

СНП НАШИ нису политиканти, нас не интересују рејтинзи, мишљење јавног мњења, празне приче, испразне трибине, нас интересује ослобођење наше отаџбине од тираније запада!

Ми нисмо интелектуалци, не причамо фино и китњасто, али радимо конкретне ствари за Србију и због тога нас већина политичких партија, па и оих сродних не подноси.

Нема нас много, нисмо превише паметни, не говоримо китњасто и увијено, не облачимо џемпериће и скупа одела, још мање смо лепи, али зато смо често успели да покренемо политичку лавину и промешамо жабокречину на српској политичкој сцени, и зато нас се сви плаше.

Наша снага су наше идеје, ми знамо начин и пут и ми са Вама или без Вас остајемо на том путу!

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ И БОГ ПОМОГАО!

Иван Ивановић
Председник СНП НАШИ