ИЗБОРИ НИСУ РЕГУЛАРНИ – СНС побеђује бруталним насиљем, притисцима и поткупљивањем бирача!

СНП “Наши” обраћа се јавности поводом завршених избора у  Аранђеловцу. Као што је јавности познато СНП “Наши” су у Аранђеловцу изашли на изборе у коалицији са Дверима и УГ Радник Није роб и остварили смо резултат од 4.70% односно 970 гласова.

Оно што је фрапантно то је на какав начин се у Србији одвијају избори и да је изборни процес изгубио сваки легитимитет и било какву трунку демократије.

СНС је изборе претворио не само у недемократски процес, у којем су они апсолутни контролори медија и новца, већ је све попримило један много озбиљнији вид урушавања политичког система.

СНС је развио систем политичког насиља које се састоји од притисака, претњи и поткупљивања не само бирача, већ и свих политичких актера, и то смо и ми из СНП “Наши” осетили на својој кожи на изборима у Аранђеловцу.

На локалним изборима коју су били 4. марта активисти СНС-а од раних јутарњих часова носили су бирачке спискове (које су добили од руководства општине из СНС-а што је законом кажњиво) и започели су упаде у домове грађана Аранђеловца. Притисак да се гласа за СНС траје током читавог изборног дана и у домове гласача улази се све до оног момента док се бирач “не сломије” да изађе и гласа за њих.

Поткупљивање се вршило преко јавних предузећа и пар великих фирми у граду које су делиле износе у висини од 5000 и 6000 динара. Ту су и неизбежни пакети и обећања о асфалтирању улица и путева.

То је све мање више до сада виђено, и грађани су на то “навикли” , али…

После првог круга избора због неправилности на једном бирачком месту у Аранђеловцу су поновљени избори.

Из централе СНС добијена је наредба да наша листа не сме проћи цензус ни по коју цену. Започели су притисци, али овога пута не само на наше кандидате за одборнике него и на њихове пријатеље.

СНС активисти праве спискове  људи који су блиски одборницима који су први на листи и  осталих водећих људи, а затим их позивају и врше  притисак да траже од својих пријатеља да одустану од избора, да не ризикују толико, или да једноставно узму новац и продају гласове.

У исто време на месту на којем се понављају избори, војска СНС активиста упада у куће, позива да се не гласа за нашу коалицију, а председник општине  и остали функционери носе дарове у новцу и асфалту како би подмитили гласаче.

Терор над бирачима иде толико далеко да се позива и блиска родбина људи који су на нашој листи од којих се захтева да по сваку цену морају ускратити подршку својим ближњима и да морају гласати за СНС.

Овакав мафијашки метод и доводи да СНС осваја резултате од преко 50% широм Србије и спроводи се без обзира да ли су избори за члана месне заједнице или председника државе.

СНС је развио озбиљан мафијашко – диктаторски систем  у којем је немогуће одржати регуларне и демократске изборе.

Политички систем је апсолутно урушен и Србија се налази само на корак до апсолутне диктатуре и тираније коју спроводи Александар Вучић.

СНП “Наши” доставиће комплетан извештај о изборима бројним амбасадама и међународним организацијама како би се сазнала права истина шта се дешава у Србији!

Главни одбор

СНП “Наши”