ИВАН ВИДЕНОВИЋ – Човек за којег су литије сатанистички ритуали!

0
462

У мору лажне опозиције и „интелектуалаца“ који су под контролом Александра Вучића увек се појави неко ново име.

Ових дана пажњу привлачи Иван Виденовић професор београдског универзитета и некадашњи државни секретар у Министарству науке, који по ко зна који пут на друштвеним мрежама износи  крајње увредљиве  констатације пуне мржње усмерене против сопственог народа.

Интелектуалац који на догађаје гледа острашћено и само са једног становишта се и не може назвати интелектуалцем. Што је свакако случај код Виденовића.

Овога пута на мети овог квази-интелектуалца (читај провинцијалца)  су се нашле литије које су организоване у Црној Гори и на које је излазио сваки грађанин са трунком части без обзира на националност и религију којој припада.

Иван Виденовић је на свом Твитер налогу литије назвао „сатанистичким ритуалима на којиме је Црна Гора паљена као Рајхстаг“ и на тај начин гурнуо прст у око свом народу који се недељама борио против криминалне одлуке Мила Ђукановића да узурпира објекте и имовину СПЦ у Црној Гори.

Да ли су овакви изливи мржње према сопственом народу случајни?

Наравно да нису.

Ивану Виденовићу увек је мета СПЦ и не бира ни средства ни речник како ће писати о њој, али и без икаквих скрупула је оптужује за „ширење корона вируса“, јер се људи на Литургијама причешћују.

Друже Виденовићу, пошто сте већ толика интелектуална и морална громада, волео бих да нам објасните шта то хришћани раде последњих 2020. година на литургијама и одакле вам идеја да се било ко и било где на литургији заразио јер се причестио.

Лично сам се причестио више пута у време „корона вируса“ и као што видите жив сам и здрав.

Суштина је да вас не мучи брига око здравља људи, већ водите пропаганду у маниру оних који су умарширали у Београд 45.  и упадали у туђе станове.

Посебна ставка је ваше критизерство Александра Вучића и СНС-а.

Ви сте идеална опозиција и прототип човека за којег Срби никада неће гласати. Ви заправо у јавности служите да покажете да има и горих од Александра Вучића.

Он барем такве баљезгарије око СПЦ прећуткује, али највероватније дели ваше ставове о њој.

Иста идеолошка матрица краси и вас и њега, само су вам додељене другачије улоге.

Образованог човека не чини колико и које је школе завршио, већ да ли му је образ чист или не.

Ваш свакако није.

Иван Ивановић

Председник КПН