Иван Ивановић – “Чије овце његова и земља“ !

Основни мотив писања овог текста је да се расветли пар чињеница у вези емиграната и да се на прави начин сагледа која је и да ли уопште за Србе постоји опасност од њих.

ivanovic-grbnasizastava-624x624

Као што добро знамо, већина ових несрећника су људи који беже из ратом захваћених подручја Афганистана, Сирије… за који су одговорни доброчинитељи из САД, али и њихови сатрапи из ЕУ (Немачка, Француска, Енглеска..) .

Већина емиграната су обични људи који траже спас за себе и своје породице од рата, бомбардовања, мучења, клања, силовања.

И као сваки нормалан човек не могу да гледајући туђу патњу не саосећам са њом. Језиве сцене у којима се туку на стотине људи ко ће ући у воз, ко ће добити флашу воде…

Такође, немам ништа против да ови људи у потрази за својом срећом прођу кроз Србију и наставе даље ка земљама ЕУ које су им уништиле животе и домове, ратовима и бомбардовањем.

То су такође преживели и многи наши сународници због истих “доборчинитеља“ када су прогнани са својих огњишта.

Немам ништа против ни да се ти људи нахране, окупају и да им се да било каква друга помоћ која им је потребна, па чак и да се превезу до границе, ако им је потребно.

Међутим, оно што ме плаши то је тајни договор између Александра Вучића и Ангеле Меркел о планском насељавању азиланата у Србију. И то ништа мање него 400 000 њих.

Србија је земља које се плански уништава готово три деценије, почевши од ратова деведесетих,  санкција, економске катастрофе, и онога што је по нас Србе најопасније, а то је депопулација српског народа.

Срби су народ који убрзано нестаје. Сваке године у Србији се “изгуби“ 50 000 становника. Самим тим прогнозе о опстанку нашег народа су веома лоше.

Замислите сада ситуацију у којој се тренутно налазимо, да којим случајем поклекнемо пред уценама ЕУ и Ангеле Меркел и дозволимо насељавање чак 400 000 људи друге расе и друге вере.

Неће проћи ни пар деценија од тог момента, а Срби ће постати мањина у сопственој земљи, а у наредних пар, о Србима би се говорило као о Илирима и Келтима који су некад живели на овим просторима.

На хиљаде српских села зјапи празно, на стотине хиљада хектара земље стоји необрађено, мали градови у унутрашњости се празне.

Замислите на моменат  да ли ће људи који долазе искористити постојећу инфраструктуру која им је на дохвату руке и да ли ће населити српске градове и села, и да  ли ће неки Сиријац, Афганистанац, Ирачанин сутра  обрађивати српску земљу и живети на њој по својим културним обичајима и по својој вери?

Не плашим се других народа, немам ништа против било кога, али од овакве идеје ме подилази језа.

Плашим се да је у кухињама Новог светског поретка умешена и ова прича и да је циљ Србију, али и још неке православне земље населити другим народима.

Знајући какви смо, простодушни и саосећајни на сваку људску патњу и бол, јер смо их се сами нагледали и испреживљавали, покушаће да нам подметну и ово кукавичје јаје.

Постоји она народна “да чије овце пасу на земљи, његова је и земља“…

Не заборавите то!

Иван Ивановић