ИВАН ИВАНОВИЋ – Александар Вучић и сатанска идеологија обмане

У Светом Писму као отац лажи и обманитељ наводи се пали анђео Сатана. Његова обмана људског рода састоји се у томе да зло представља као добро и лаж као истину. Сетимо се само првобитног греха Адама и Еве и како их је Сатана наговорио да уберу плод са дрвета познања добра и зла.
Бог је изабрао човека да се сједини са његовим Сином и да постане бесмртан, односно да буде као Бог. Ђаво такође нуди бесмртност Адаму и Еви, наговарајући их да прекрше Божији закон и поједу плод са дрвета познања добра и зла како би постали као „богови“.

Ђавољом обманом Адам је потражио обожење, али не у сједињењу са Богом, него у сједињењу са природом која је и сама смртна. Његова жеља да он буде Бог за природу, и да је приноси себи, уместо Богу, доноси смрт и за њега и за природу. Адам је појео јабуку, и он и Ева су истерани из Раја. Остатак приче знамо.

Дакле, сатанизам као религија не представља ништа осим преваре у којој се човеку у име слободе и обожења управо то и одузима, и то на најлукавији и најбескрупулознији начин.

Овакву идеологију зла, односно замену теза да је зло добро, и добро зло, последњих година заступа Александар Вучић. О његовом политичком конвертитству и замени идеологије је све речено, али сада је своје бешчашће подигао на много виши ниво.

Издају Косова и Метохије, Александар Вучић покушава у јавности да представи као врхунско добро дело и чин којим се спречава неки нови рат и страдање наше деце. Односно кроз издају би требао да се обезбеди трајни мир.

О оваквом лажном миру, управо нам говори Свето Писмо у делу о зацарењу Антихриста. Свети оци нам такође говоре да ће доћи до појаве лажног миротворца који ће у име мира забранити веровање у Господа Исуса Христа који ће бити оклеветан као носилац ратова и немира на свету.

Исти је случај са Александром Вучићем и Косовом.

Косово које за Србе представља камен темељац и основу завета и вере, од Александра Вучића је представљено као наш највећи проблем и камен око врата због којег не можемо имати бољу будућност.

Што је наравно брутална превара.

Уместо да се стане у одбрану Косова које је наш Јерусалим и колевка духовности, историје, заветног предања, традиције, културе… Вучић нас отворено позива да предамо и издамо Косово и да је то пут преко којег ћемо стећи мир и бољи живот.

Оваква сатанска политичка идеологија Србе као народ може одвести само у још веће страдање и пропаст. Баш као што је и Адама и Еву веровање у Ђаволске лажи одвело до прогонства из Раја и страдања.

Срби уколико поверују у Вучићеве лажи да је Косово извор наших проблема и одрекну га се зарад “бољег живота” , чланства у ЕУ и осталих превара, доживеће највећа страдања у својој дугој историји, а највероватније ће након пар деценија и престати да постоје као народ.

Вучић као идеолог сатанске политике обмане је ништа друго него изрод и отпадак који је умислио да ће у рату који води победити и самог Бога. На нама је да одлучимо да ли ћемо поверовати у његове лажи.

Баш као што су ту шансу да одлуче имали Адам и Ева.

Иван Ивановић

председник СНП “Наши”