Иринеј Буловић стоји иза медијских напада на Митрополита Амфилохија и Владике СПЦ!

СНП “Наши” упозорава јавност да патријарх из сенке Иринеј Буловић преко своје информативне мреже и људи отворено подржава Мила Ђукановића и преко режимских гласила попут Информера и Дневног Телеграфа пласира најгоре лажи и подметачине против Митрополита Амфилохија.

Управо данас Епископ Иринеј преко поменутих новина пустио је вести   да Митрополит Амфилохије отима цркве СПЦ у договору са Милом Ђукановићем.

То такође ради и преко “православног” сајта Поуке, који је практично смеће попут Информера, а под контролом Иринеја Буловића, где преко својих ботова пушта лажне вести о дешавањима у Црној Гори.

Иринеј Буловић је особа која стоји и иза давања ордена Александру Вучићу, а  преко режимских и црквених медија се обрачунава са својим највећим противницима у СПЦ, попут Митрополита Амфилохија, Епископа Григорија и Епископа Максима, при чему не бира средства како ће то урадити, па чак ни да направи дил са Милом Ђукановићем.

СНП “Наши” упозорава да Иринеј Буловић отворено помаже отимање имовине СПЦ у Црној Гори и нада се да ће ускоро постати и званично Патријарх.

Информативна служба

СНП “Наши”

.