ИНФОРМЕР ЈЕ ГЛАВНИ МЕДИЈСКИ ПОКРОВИТЕЉ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ “KOSOVO”

Дневни лист Информер већ месецима у назад протура лажне вести и спинује јавност  са дешавањима око Косова и Метохије, и прави параван Александру Вучићу да што лакше спроведе издају.

Свакодневни наслови и вести око притисака које спроводи запад на Александра Вучића и Владу Србије су заправо димна бомба како јавност у Србији не би могла да сагледа праву истину.

Александар Вучић је СВОЈЕВОЉНО пристао да призна независност Косова и Метохије, у замену да буде доведен на власт од западних сила.

То најбоље потврђује да је одмах по доласку на власт Александар Вучић потписао “бриселски споразум” кроз који су протеране српске институције на Косову и Метохији, а лажној држави KOSOVO дозвољен је несметан улазак у међународне институције.

Александар Вучић сада треба да испуни и последњу обавезу коју је дао западним агентурама које су га довеле на власт, а то је да призна независност Косова и Метохије.

Како би то што лакше спровео у дело ИНФОРМЕР свакодневно јавност затрпава лажним вестима и изјавама како ЦИА спрема рат, убиства, атентате, а све у циљу како би се пронашло оправдање зашто је Вучић то урадио.

СНП “Наши”  лист ИНФОРМЕР сматра једним од главних медијских покровитеља лажне дражве KOSOVO који служи искључиво како српска јавност не би могла правилно да сагледа истину и пронађе правог кривца за издају која ће наступити.

Информативна служба

СНП НАШИ