ГСА замајава јавност пред одржавање параде срама

nasilogotipСрпски народни покрет Наши саопштава јавности да помињање нашег покрета, СРС и Образа, у последњем саопштењу ГСА о „мејлу са бруталним претњама“ представља само још једну подмуклу игру ове плаћеничке интересне групе, те продужетак кампање линча која се води против СНП Наши поводом објављивања спискова, али и очигледно замајавање јавности пред заказани геј прајд.

Обавештавамо јавност да је исти мејл стигао и на нашу и-мејл адресу и то под ознаком да је реч о тзв. “фишинг” лажном мејлу које аутоматски идентификује сервис Гмејл, а то представља јасан доказ и потврду да се ГСА служи медијским смицалицама како би направио лажну слику о својој угрожености пред најављену геј параду коју планирају за мај ове године.

Ми инсистирамо да овај случај слања мејла са претњама који је лажно потписан именом Младена Обрадовића из Образа буде истражен до краја, јер ће то бити још један доказ да и овогодишња парада срама свим средствима треба бити заустављена и онемогућена.

Подсећамо јавност такође да је ГСА претио да ће тужити СНП Наши због тога што смо их ставили на списак антисрпских плаћеничких организација и уз то су тврдили да никада нису сарађивали са америчким организацијама, а кад смо у јавности представили доказе о њиховој сарадњи са америчким фондацијама НДИ, УСАИД и Стејт департментом, они су се ућутали.

gmail-obraz-laznimejl

Информативна служба СНП Наши