Голи оток поново ради!

СТОП ПРОГОНУ СРПСКИХ ПАТРИОТА!
СТОП ПРОГОНУ СРПСКИХ ПАТРИОТА!
СТОП ПРОГОНУ СРПСКИХ ПАТРИОТА!

СНП НАШИ обавештава јавност да је од завршетка мартовских избора започео политички терор као за време комунистичке диктатутре од стране садашњег режима према неистомишљеницима, односно према патриотским организацијама и њиховим лидерима.

Лидер покрета СРБСКИ ОБРАЗ, Младен Обрадовић добио је четири месеца кућног затвора само због тога јер је износио свој политички став о штетности одржавања геј параде.

Председник покрета СНП НАШИ Иван Ивановић најпре је ухапшен и одведен у затвор због свог политичког става да су невладине организације и појединци које финансирају обавештајне службе србомрсци, а када је пуштен да се брани са слободе, против њега се воде три политичка процеса јер је говорио оно што се не слаже са актуелном политиком режима.

И на крају ту је судски процес и против Заменика председника СРС Немање Шаровића – судски процес који се води, јер је Шаровић спалио “заставу” лажне државе “КОСОВО”.

Симптоматично је да режим затвара, хапси и суди људима који су били једни од носиоца изборне кампање СРС – НАШИ – ОБРАЗ и на тај начин покушава да затре једину истинску опозицију у Србији.

Овакви прогони, хашења, затварања и политички обрачуни могу се видети само у најгорим диктатурама и СНП НАШИ поставља питање режиму да ли ће ускоро поново прорадити и Голи оток за све оне који не мисле као владајућа коалиција која из дана у дан води Србију у све већу пропаст.

Информативна служба СНП НАШИ