ФУКАРА, А НЕ БИЗНИСМЕН – Богољубу Карићу је место у затвору!

Након деценије проведене у бекству због оптужнице која га је теретила да је оштетио буџет Србије за 60.милиона евра преко Мобтела, Богољуб Карић као слободан човек шета по Србији и смеје се нашим грађанима у лице обећавајући им како ће изградити јефтине станове и обезбедити радна места.

По медијима га уз име обавезно прате титуле попут: успешан менаџер, привредник и патриота. СНП “Наши” сматрају да је слобода Богољуба Карића шамар нашем народу. Све титуле које му се приписују у медијима су плаћени новцем наших грађана. Новац наших грађана је служио Карићу за његов авантуризам, нагло богаћење и утицај у друштву.

Ако мало погледамо у назад, схватићемо да је Богољуб Карић био близак са скоро свим владајућим естаблишментима и да је он производ политичке воље и државне корупције, и да у његовом пословању нема никаквих руководилачких способности, успеха и добробити за државу Србију. Како су наши грађани рапидном брзином сиромашили, хармоникашка породица Карић се истом брзином богатила.

Доживели смо да и дан данас један Богољуб Карић по медијима држи предавања свима нама како да постанемо успешни, о његовим пословним плановима, и како ће усрећити Србију. Богољуб Карић је национална штеточина који је српску економију завио у црно, и место му је иза решетака на дугогодишњој робији а не по телевизијама.

Све док српску политичку сцену буду јахали паразити и штеточине попут Карића, Вулина, Палме и других, нема просперитета за нашу државу и народ. СНП “Наши” јавно позивају надлежне институције да се обнове процеси против против Богољуба Карића, да се отворе све фиоке у којима се налазе докази о његовој „пословности“, и да једном за свагда исплива истина о човеку који преко три деценије егзистира на леђима наших грађана.

ЗА ПРАВЕДНУ СРБИЈУ!

ФУКАРУ У ЗАТВОР!

УСУДИ СЕ!

Информативна служба

СНП “Наши”