Фалсификатори у “Шетњи за Војводину”

01-VojvodinaСрпски народни покрет НАШИ подсећају јавност да је Војвођанска партија, која се залаже за стварање “Републике Војводине” фалсификовала 10 000 потписа за своје оснивање о чему су СНП НАШИ доставили доказе Републичком јавном тужилаштву.  Ова нелегално основана странка наставља своју кампању за разбијањем Србије, а последња у низу акција је “Шетња за Војводину” која ће се одржати данас у 12 сати у Новом Саду.

СНП НАШИ подсећају да је Војвођанска партија приликом регистрације предала и око 3000 потписа оснивача који живе у централној или јужној Србији: Београду, Крагујевцу, Краљеву, Крушевцу, Лозници, Лесковцу, Нишу, Шапцу, Александровцу, Бајиниј Башти, Бањи Ковиљачи, Матарушкој бањи, Прокупљу, Ћуприји, Параћину, Деспотовцу, Свилајнацу итд. СНП НАШИ су до сада открили више од 1000 фалсификата, а међу утврђеним фалсификатима до сада смо пронашли и око 30 особа које су преминуле пре 2009. године када је отпочео поступак пререгистрације политичких странака.  Тако се међу оснивачима, под редним бројем 5641, налази и навијач ФК Војводина Дејан Димитријевић звани Лонац који је убијен у априлу 2008. године у навијачкој тучи у Футогу.

Препоручујемо свим грађанима да провере да ли се налазе на списку оснивача Војвођанске партије на овом ЛИНКУ.

СНП НАШИ захтевају да тужилаштво под хитно саопшти досадашње резултате истраге о фалсификовању потписа, а да одговорни буду ухапшени. Фалсификаторима је место у затвору, а не на улицама Новог Сада.

Информативна служба СНП НАШИ