ЕВРОАЗИЈСКИ АПЕЛ ПОЛИТИЧКИМ СТРАНКАМА

Српски народни покрет НАШИ је упутио апел и дописе српским политичким странкама и патриотским организацијама са поруком да следе пут евроазијских интеграција и ускладе своја политичка деловања ка остваривању циља да Србија постане чланица Евроазијског Савеза.

СНП НАШИ су послали свим политичким странкама основну верзију првог српског политичког програма евроазијских интеграција Србије који је настао као резултат вишегодишње сарадње СНП НАШИ са највећим ауторитетима евроазијске политичке философије, др Александра Гељејевича Дугина и др Игора Николајевича Панарина.

Први српски политички програм евроазијских интеграција Србије је заснован на философском концепту евроазијанизма др Дугина и евроазијском интеграционом моделу др Панарина који Београд дефинише и позиционира као четврти главни град будућег Евроазијског Савеза.

Србији је неопходан баланс снага у односима са међународном заједницом и факторима Северно-Атлантске Алијансе, а то је реално и једино оствариво кроз припајање Србије евроазијском геополитичком блоку који карактерише економски, војни и друштвени прогрес, где ће Србија себе остваривати као светски геоекономски и геополитички центар уместо што тежи позицији шесторазредне чланице Европске Уније или нереалном политичком концепту “неутралности”.

СНП НАШИ подвлаче да евроазијске интеграције за Србију представљају једини паметан, али и једини одговоран и моралан политички правац, као и да Србија подхитно мора кренути путем пуне експлоатације стратешких партнерстава са Русијом и Кином.

СНП НАШИ имају потписан Споразум о сарадњи са Међународним Евроазијским Покретом, дугогодишњу сарадњу са низом руских организација и институција и једина је српска организација која је чланица Сверуског Народног Фронта који је иницирао лидер Руске Федерације, Владимир Владимирович Путин.

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП НАШИ