ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА – Позивамо на бојкот производа фирме Бекамент!

0
295
Arandjelovac, 13. jula 2016 - Predsednik vlade Aleksandar Vucic na otvaranju nove fabrike za proizvodnju grdjevinskog stiropora domace kompanije Bekament. Predsednik vlade Aleksandar Vucic otvorio je danas u Arandjelovcu novu fabriku za proizvodnju grdjevinskog stiropora domace kompanije Bekament, u ciju izgradnju je investirano cetiri miliona evra i koja ce zaposliti 70 novih radnika. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

СНП “Наши” ОО Аранђеловац упозорава јавност на катастрофалну еколошку ситуацију на планини Венчац код Аранђеловца насталу због неодговорног понашања фирме Бекамент и позива на бојкот производа ове фирме.

Протеклих дана у јавности смо видели различите снимке и фотографије, као и сведочанства мештана да су ископавања на планини Венчац попримила облике еколошке катастрофе,  сам врх планине је дигнут у ваздух, а висина планине је смањена за читавих тринаест метара.

Надлежне институције ћуте, председник општине Аранђеловац се не оглашава, а до сада нисмо чули ни једну једину реч од  власника фирме Бекамент чије  се име  провлачи по великим медијима и која се представља као  главни кривац.

Сама чињеница да сви ћуте даје грађанима Аранђеловца оправдану сумњу  да постоје закулисне радње  између приватника и појединих фунцкионера који се оптужују да се добили станове, а у замену да држе језик за зубима док се ван свих закона прекопава Венчац.

Последице оваквог понашања су катастрофалне, почевши од изазивање еколошке катаклизме, па све до униптавања  археолошких налазишта којима је Венчац пребогат.

СНП “Наши” ОО Аранђеловац у више наврата је позивао власнике фирме Бекамент да се огласе, међутим они се понашају као да проблем  не постоји.

Због тога позивамо на Бојкот производа фирме Бекамент због неодговорног понашања  и скривања сопствене одговорности у еколошкој катастрофи која се догађа.

Ћутање на наша питања није одговор. Бојкот производа Бекамент је наш одговор на ваше ћутање.

Изађите у јавност и преузмите одговорност.

Информативна служба

СНП “Наши”