ДУШАН ПРОРОКОВИЋ – Кукавичје јаје Александра Вучића!

0
731

У мору људи који су продали веру за вечеру и који под плаштом родољубља раде за Александра Вучића је и Душан Пророковић.

Самозвани „ПРОРОК“ и човек  који из позадине одрађује послове које му је поверио Александар Вучић запослен је на Факултету за дипломатију и безбедност и сарадник је на  „Институту за међународну политику и привреду“ и то баш у време владавине СНС-а.

Улога Пророковића на друштвеној сцени Србије је идентична као улога коју имају Бранко Радун, Драгомир Анђелковић, Драгослав Бокан… а то је замазивање очију јавности како би Александар Вучић што дуже опстао на власти.

Душан Пророковић осим што наступа по режимским медијима са својим анализама, организатор је и литија „подршке Србима у Црној Гори“ у Аранђеловцу и то у договору са локалним одбором СНС-а са којим се чује чешће него са својом супругом.

Задатак Пророковића и сличних је да се организацијом литија у режији државе отклони и најмања могућност да се незадовољство Срба са дешавањима у Црној Гори и бес према Милу Ђукановићу повеже са Александром Вучићем.

Протести морају бити каналисани и сведени на ниво литија, а конкретну помоћ Срби у Црној Гори из Србије не могу добити.

За такве акције управо служе Душан Пророковић и читава камарила која се бави „мазањем обланди“ како би оно што би требало да буде јасно, постане невидљиво, а то је да су Александар Вучић и Мило Ђукановић браћа близанци.

Највећи удари на Митрополију Црногорско Приморску и Митрополита Амфилохија долазе из Србије и таблоида под контролом Александра Вучића.

Преко таблоида Информер, Српски Телеграф, Ало… долазиле су најтеже оптужбе да Митрополит Амфилохије сарађује са Милом Ђукановићем и да хоће да формира „Црногорску православну цркву“.

О овоме „Пророк“ не прича. То прескаче и о томе ћути.

Он не говори да Срби у Црној Гори немају подршку Београда и садашње власти.

Џаба одласци у Цркву и благоглагољиви говори који су прилагођени сваком уху са којим прича.

Знамо да ниси НАШ, нити ћеш икада бити.

Стиди се.

КПН