ДОЂИ ДА НАМ РАЗБИЈЕШ “ЊУШКУ” – Војислав Шешељ ја ратни злочинац, али по српски народ!

СНП “Наши” позивају издајника Војислава Шешеља да нам “разбије њушку” и јавно му кажемо да је РАТНИ ЗЛОЧИНАЦ, али према српском народу.

Војислав Шешељ као сарадник УДБЕ увек је радио на уништавању српских националних интереса и представљању српских националиста као некултурне крезубе руље са ножевима у устима.

Војислав Шешељ је директно одговоран за ратне злочине, али према српском народу који је једино доживео поразе од Шешељевих идиотских идеја које су настајале у кухињи Службе државне безбедности.

Док је Србе позивао у ратове да гину за “Велику Србију” , Војислав Шешељ је стекао богатство вредно милионе марака у то време, продавао је територију, изборе, и био главни потрчко Слободана Милошевића.

Ко је Војислав Шешељ најбоље сведочи да је као сарадник ЦИА пуштен на слободу из Хашког трибунала, а све у циљу давања подршке Александру Вучићу пред издају Косова.

Војислав Шешељ је највећа штеточина у историји српске политике, а његова политика према српском народу заиста се може назвати ратним злочином.

А сада дођи да нам разбијеш “њушку” – ЧЕКАМО ТЕ !

Информативна служба

СНП “Наши”