ЂОКИЦА В. – Бескомпромисни борац против опозиције!

0
331

Србија је једина земља на свету која има „опозицију“ која се бави критиковањем опозиције, уместо да руше власт против које се декларативно залажу.

Уместо да критизери примене тактику за коју се залажу и покажу и убеде све остале да су у управу, они се тиме не баве.

Они власт не дирају. Њихова једина мета је опозиција.

Један од таквих „бораца“  је и Ђокица В. који на свом твитер налогу води праву борбу против опозиције како им је тактика око бојкота избора погрешна, а уједно и открива једну велику тајну да постоје силе које хоће опозицију да ставе „под једну команду“, али он је „успео да прозре све то“ и он неће под ту команду, јер му како то већ иде више прија нека друга. Она из власти.

Ђокица В. упорно покушава да прикаже јавности како он није ничији и да су његове критике добронамерне и да жели кроз њих да опозицију усмери и побољша начин опозиционе борбе. Што је једна велика неистина.

Ђокица В. лукаво и смишљено води кампању против опозиције у Србији како би Александар Вучић добио легитимитет на предстојећим изборима.

Александру Вучићу није потребна уједињена опозиција која је у бојкоту избора и која га јасно и гласно оптужује да избори нису легитимни из више разлога.

Ђокица В. се прави да те разлоге не види и игнорише их. За њега је кључни проблем да што је капа под коју опозиција стаје „идеолошки и персонално уска, проблематична и једноумна“и  све  то  подупире  наводним  „истраживањима“ јавног мнења које је спровео.

Више него очигледно је да Ђокица В. дува у режимску тикву као и сличне колеге попут Војислава Шешеља, Чеде Јовановића, Ненада Чанка, Милоша Јовановића и да им је једини циљ да се врши притисак на опозицију како би прекинула бојкот и  како би се у јавности бојкот представио како тотални промашај.  И наравно  да је опозиција заправо скупина неспособњаковића која и не зна шта жели.

Посебно се треба осврнути и на његово „истраживање јавног мнења око бојкота“ и рећи јасно и гласно да оно не постоји.

Ово није први пут да се Ђокица В. крије иза истраживања које спроводи НСПМ и често их је када их је и било  прилагођавао како је коме одговарало, односно, када је и са ким био у дилу и договору.

Режимски подупирачи из такозваних патриотских кругова су заправо и највећи издајници јер одлично знају да је бојокот један од најбољих начина како би се супротставили издаји Косова и Метохије и како би на тај начин Вучић био делегитимизован, односно његов потпис не би имао никакву правну обавезу за будуће власти у Србији.

Зато је потребно натерати опозицију да изађе на изборе под нелегитимним околностима, како би Вучић своју победу на изборима прогласио као народну подршку за његову политику и за наставак преговора око статуса Косова и Метохије.

Ђокица В. и слични критизери опозиције „због лоше тактике, процене, идеја, акција“, до сада нису спровели ни једну једину самосталну акцију против власти и показали своје брилијантне способности у рушењу режима Александра Вучића.

Они пажљиво „анализирају и проучавају“, а када Вучић буде пао не сумњамо  да ће бити у првим редовима са неком новом анализом како су управо они све то предвидели и предсказали и како је њихов допринос у рушењу Вучића био и највећи.

До тада Ђокица В. и остали део режимске опозиције  бориће се против Вучића тако што ће проналазити мане свима који се некада лошије, а некада боље, боре против Александра Вучића и пљачке и издаје Србије.

Да ли се слажеш Ђокице?

Информативна служба

СНП „Наши“