Десет неистина СНС због којих Вучић мора да сиђе са власти

1. По напуштању СРС слагали су чланство да новооснована странка неће мењати идеологију и да ће и даље бити националисти.

Vucic

2. Слагали су народ да ће криминалци из свих ДОС-овских гарнитура одговарати пред законом због пљачке Србије.

3. Кадрови ДС-а и из осталих криминалних странка су најутицајнији кадрови у СНС и налазе се на најмоћнијим позицијама у Влади.

4. Слагали су да ће тајкуни одговарати због пљачке Србије. Извршене су медијске манипулације и лажна хапшења. Нико од тајкуна још није одговарао пред законом.

5. Слагали су народ да ће Србија доживети економски бољитак. Из дана у дан смо све сиромашнији.

6. Клели су се да ће бранити Косово и Метохију, по доласку на власт одмах су потписали бриселски споразум чиме су отворили врата признавања независности лажне државе Косово.

7. Лажу да Србија сарађује и са Истоком и Западом, и са Русијом, ЕУ и САД. Отворено сарађују са западом и раде против интереса Србије и Русије.

8. Лажу да је промена Устава РС потребна због смањења броја посланичких места. Истина је да по налогу запада морају да промене промене Устав и избришу преамбулу да су Косово и Метохија неодвојиви део Србије.

9. Лажу да су вековни српски непријатељи попут Хрвата, шиптара, Албанаца српски пријатељи. Те лажи спроводе под притисцима запада.

10. Александар Вучић лаже да је најсиромашнији премијер у региону, у реалности је један од најбогатијих људи на Балкану.

Информативна служба

СНП НАШИ